餐廳: 祥裕茶餐廳
資訊:

2010-10-28 113 瀏覽
再出茶仔食評,好味就要讚,價錢公道,而且我亦相信,好多人都試過比三,四十蚊食茶仔,最後成肚氣埋單走,所以希望介紹下自已覺得尚有良心的茶仔,等大家多個選擇講杯熱奶茶先,茶味夠,又夠滑,總之飲完有少少想叫多杯,好飲,果然有老字號風範豉椒排骨飯,份量夠,排骨亦夠多,最怕一大堆青椒,然後得3,4件肉,而且呢碟飯,煮得幾野味xo醬雞絲炒烏冬,炒得好香,份量也十足,最低讚一點,唔會成碟油,掂啦叫左兩個餐,一熱飲,一凍飲,埋單$71總結,其實我最想講的是,大家去茶餐廳,真係唔好希望有乜野好高級的水準,但又千其唔好話乜野(幾廿蚊點都好啦)我就真係食過好多茶仔,d出品差到,令我下次經過佢門口都會鬧,而且重會話,乜呢間野重未(汁凹)呀,但我介紹得呢間祥裕,真唔錯,經過開大窩口,可以去試試,再見

叫左兩個餐,一熱飲,一凍飲,埋單$71

2010-10-27