2015-07-15 922 瀏覽
我去過兩次Bibim Korean Restaurant ,第一次食"一人套餐..烏冬套餐", 雖然一個普通湯烏冬, 但味道真不錯,簡單又普通嘅食物, 先可以睇出間鋪頭嘅真材實料而第二次去食黑豆拉麵及佢哋出名嘅韓國炸雞, 炸雞有四種味道及有骨, 冇骨選擇, 最後我哋揀咗原味, 甜酸要冇骨(人懶)嘅兩種味道, 因為佢哋係即叫即煮, 所以等得時間耐咗D, 不過有個後生男waiter走埋嚟, 同我哋講, 因為雞係要炸好多次, 所以要等耐少少, 佢真係好好嘅服務態度.....下次再去我會試有骨, 佢哋會比手套我哋, 要用手去食好在我哋叫咗個黑豆拉麵, 佢個樣就麻麻哋, 但食落就幾好味, 食到尾個主角出場喇,  真係冇令我失望, 我仲試到炸嘅年糕...全部都好好味 佢哋價錢又唔貴,真係可以一試

而第二次去食黑豆拉麵及佢哋出名嘅韓國炸雞炸雞有四種味道及有骨, 冇骨選擇, 最後我哋揀咗原味, 甜酸要冇骨(人懶

,  真係冇令我失望, 我仲試到
炸嘅年糕
...全部都好好味

佢哋價錢又唔貴,真係可以一試
題外話/補充資料: 我會再去試其他。。。
2015-07-10