2015-03-01 13616 瀏覽
今年初三 一家來食dinner buffet 老人家有優惠的~-20蚊食左咁多年buffet 第一次竟然係一台食客都冇!!真係有D驚架! 往年去第2度食都好多人,不過哩度可能地點麻麻地啦~!但野食其實就above average既~(後來聽到D waiter自己傾計話因為初三所以冇咩人..)全部人serve我地一台其實都幾尷尬架! 哈哈!三文魚新鮮, 扇貝極大隻,最正! 可以自己整pancake.好好玩~不過d waiter太悶..(得我地一台嘛) 走來教我地點樣整,又叫我地試整,好搞笑西冷牛即切的 都幾香三文魚任拎~~賀年食物,好脆好香口~!! 不過食左幾啖就覺得太油...apple pie 都above average具有新年氣氛既cheese cake可惜個餐廳就冇咩氣氛..新年氣氛又冇最好食既竟然係外貌最普通最低果個方型cheese cake  味道好濃!! 食左幾件..不過好快飽上面果個都麻麻~甜品仲有糖水,涼粉, ===>>>盧薈,, 賀年既年糕,馬啼糕,jelly, mousse,>>抹茶奶凍 等等今次都係主攻三文魚,扇具同甜品.
食左咁多年buffet 第一次竟然係一台食客都冇!!
但野食其實就above average既~
全部人serve我地一台其實都幾尷尬架! 哈哈!
羊架,扇貝,三文魚
三文魚新鮮, 扇貝極大隻,最正!

pancake
) 走來教我地點樣整,又叫我地試整,好搞笑
西冷牛
西冷牛即切的
 都幾香
蟹腳
三文魚任拎~~
笑口棗
賀年食物,好脆好香口~!! 不過食左幾啖就覺得太油...
壽司
pizza
apple pie
apple pie 都above average
cheese cake
具有新年氣氛既cheese cake
可惜個餐廳就冇咩氣氛..新年氣氛又冇

上面果個都麻麻~

甜品仲有糖水,涼粉, ===>>>盧薈
 等等

今次都係主攻三文魚,扇具同甜品. 甜品種類多,野食水準都不錯, 只係得我地一台人食,包場哩個咁特別既經歷真係唔知有冇第2次了
 價錢其實中等啦,不過可以平少少! 但質素都唔錯既!
2015-02-21
羊架,扇貝,三文魚