Corner 18

餐廳: Corner 18
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
資訊:

資訊:

👉之前晚市停咗咁耐,集團嘅生日優惠好貼心,延長了3個月,正好趁優惠到期前嚟試吓自助晚餐☺️.☝️餐廳樓底超高,空間感十足,加上一排落地大玻璃,環境舒適。一上到嚟啲staff 就禮貌地迎接,感覺真係五星級服務!!生日仲有紅、白酒各1⃣️杯🍷。當晚見到🈶️幾枱客人都係用《生日優惠》😆📌因為衛生問題,所有冷盤海鮮、刺身均為冰鎮另上,唔夠可以無限任點:🈶️幾款魚刺身、蟹腳、凍蝦🦐、青口、螺、蜆⋯全部都好新鮮。職員收盆時都會問需唔需要添加👍📌呢度嘅自助餐食物款式唔多,不過各樣都做🉐️幾精緻,補充亦好快手。🈶️2⃣️款焗蠔,蒸魚、霸王雞、蘿蔔牛腩、羊肉、燒牛肉、即煮意粉🍝⋯📌西湯竟然係龍蝦🦞湯~食咁耐自助餐都未試過🈶️龍蝦湯。當然質素唔可以同百幾蚊一客嗰啲比啦,湯亦冇一粒龍蝦肉,但自助餐下嘅龍蝦湯絕對係驚喜⋯喺越㷛越濃嘅情況下,亦都越飲越好味。❌但係餐包冇🉐️烘熱,稍為敗北!📌甜品區款式比熱盤多,法式焦糖燉蛋、奶凍、Tiramisu都係必食之選,小杯Movenpick 雪糕作為總結~🈵️足‼️❌後記:食完離開時,到大堂影吓個自助晚餐資訊:每位客人可獲贈芝士焗波士頓龍蝦(半邊)👉成晚都冇見過龍蝦🦞,唔通啲staff比漏咗❓ 第

海鮮拼盤

焗蠔、蒸漁
即煮意粉

龍蝦湯
燒牛肉

燒羊肉

👉成晚都冇見過龍蝦🦞,唔通啲staff比漏咗❓ 第二日打去問吓,原來🈶️2⃣️個堂煮section:《香草燒春雞、卡邦尼意粉》代替咗每人半邊龍蝦😱
嗰2⃣️隻春雞仔同一堆仔意粉分比全場人食(雖然當晚食客唔係好多),情況就好似「五餅二魚」咁囉⋯⋯
香草燒春雞
芝士卡邦尼意粉

❌雖然啲雪藏波士頓龍蝦唔係咩貴價嘢,但用春雞、意粉嚟取代龍蝦,好似唔係好啱數。
❌重點係你會預先確認Booking,但係唔通知賣點龍蝦冇咗😔

👉$470 + $47 = $517 會員生日優惠買一送一 =$260/人 ~ 呢個價一試無妨!
2021-03-18
海鮮拼盤
龍蝦湯
燒牛肉
  • 焗蠔、蒸漁
2021-03-09 3870 瀏覽
很久沒有來這里吃午飯,价格降了平日只須要223包加一,但選擇也比以前少了。以前還有海鮮拼盤和蠔皇香菇提供,現在只剩魚生拼盤供應。沙律和主菜選擇也減少,不過食物質素還是有保証。首先來的魚生拼盤非常新鮮,帶子三文魚吞拿魚鯛魚都不是下等貨。擺盤也十分不錯。點了番茄忌廉湯,味道濃郁香甜,配上牛油面包特別好吃。沙律點了三文魚沙律和巴拿馬火腿木瓜,三文魚沙律 口感非常清新,配上他們特製的橄欖油味道更加好。巴拿馬火腿不算太鹹,配上木瓜一齊吃絕對是絕配,口感非常豐富。主菜點了香煎龍利魚和美國炭燒肉眼扒。先不說味道 擺盤已經十分漂亮。香煎龍利魚煎得非常香脆,配上蕃茄蔬菜口感清新。美國肉眼扒點了五成熟不過稍嫌肥膏有點多,不過加上燒汁和芥茉一齊吃味道還不錯。甜品點了提拉米蘇和水果拼盤。提拉米蘇沒有酒味稍有點失望,一般正宗的提拉米蘇都需要加上酒精才正宗。不過水果拼盤很新鮮。最後配上一杯香濃咖啡,整體服務非常不錯環境也很舒服絕對值得一試。

點了番茄忌廉湯,味道濃郁香甜,配上牛油面包特別好吃。

2021-03-09
2021-05-02 601 瀏覽
提早和二位母親慶祝母親節。滿心歡喜諗住酒店自助餐應該唔會太差。但係一上到去就覺得中伏。首先見到buffet 檯好少種類,啲海鮮一睇就知係雪咗好耐而解凍。跟住所有熱盤啲味好一般。牛扒太哽!唯一係個湯夠熱。我之後好快放棄去食甜品,但冇一様好食。跟住攞咗Movenpick雪糕,但係係half melted,似雪泥多過雪糕。最後我覺得個波蘿係最好食的。但波蘿我自己都可以買,唔使係酒店食!super disappointed!! 我比openrice 欺騙咗!
我比openrice 欺騙咗!
2021-05-02
母親節
2021-04-26 529 瀏覽
位於銅鑼灣的如心酒店,自從由行政總廚瞿淼師傅主理後,好評如潮,上年已試過師傅的手藝,竟然將「任點任食」晚市套餐,每碟都打造成 Fine Dining 一樣,而餐廳更於今年 Tripadvisor 網上中過萬間香港餐廳排名榜內進佔第一位,可想而知,師傅的實力是得到認同,實在值得恭喜。上半年已經品嚐過師傅的手藝,今次一於又再同朋友舊夢重溫。雖然是居於首位,但餐廳定價又不會離地,以主廚精選晚市套餐而言,每位都只是$580,就算加埋一,都是$650以內,難怪是平日晚上,餐廳都差不多全滿。餐前先享用幾款麵包組合的麵包籃,微溫下質地鬆軟,塗上牛油更可口。前菜是「香煎北海道珍寶帶子配南瓜扁豆沙律」,帶子肥大肉厚,煎至兩邊微焦,但內裡肉質幼嫩,置底的沙律清新甜美,翠綠新鮮,我鍾意。西湯中,自己最愛龍蝦湯,其次係洋蔥湯,其實說穿了,都是喜歡味道鮮甜。雖然是套餐,但「龍蝦湯」份量十足,尤其是舀一下,真的有龍蝦肉,而且仲好爽甜,creamy的質感份外濃稠,喝起來,每口都是龍蝦的香味。主食是「西班牙火腿牛肝菌黑松露扁意粉」,意粉煮至al dente更是啱我胃口,每條麵條緊扣牛肝菌的幽香,拌著西班牙火腿一齊食,

上半年已經品嚐過師傅的手藝,今次一於又再同朋友舊夢重溫。

主食是「西班牙火腿牛肝菌黑松露扁意粉」,意粉煮至al dente更是啱我胃口,每條麵條緊扣牛肝菌的幽香,拌著西班牙火腿一齊食,更添上一份鹹香。
主菜有牛、羊及魚的選擇,自己係「牛魔皇」,當然要「炭燒美國肉眼扒配火箭菜沙律及黑醋汁」

肉眼是最愛的medium rare,帶嫣紅的色澤,一睇已知對辦,肉質鬆軟有嚼口,處理得相當準繩。
朋友就包辦了「香煎小鱗犬牙南極鱈魚配甘筍、露筍及甜酸汁」與及「炭燒紐西蘭羊架配炒雜菌及黑松露醬」

作為Fine Dining,又點可以無甜品呢?
「車厘子梳乎厘焦糖布甸配雲呢拿雪糕」賣相不錯,置底是紅酒浸過的車厘子,中間是雲呢拿雪糕,最面是烘至微焦的布甸,伴碟是兩條脆條,帶來了味覺三重奏,芳香馥郁,又係必食。

餐後慢慢呷著伯爵茶,讓佛手柑的香氣在舌上徘徊,這個晚上真美好。

昨天 晚上家人和我庆祝生日 来了附近这家酒店吃晚上自助餐。这裏的中午自助餐是属于半自助式,所点的主菜都做的非常精致。可惜晚上变回全自助餐 种类就少太多了。如果不是现在做优惠买三送一,另外多了的人有八折 才不会来这裏。基本上海鲜只有蟹脚 海虾和青口,鱼生也只有三文鱼吞拿鱼和鲷鱼。熟食 最特别的是有焗生蚝 和清蒸石斑。清蒸滑鸡 咖哩鸡 和烧牛排还有咕噜肉都是一般的选择。当然还有 即叫即整的意粉,不过个人认为 只有蟹脚 清蒸石斑和焗生蚝比较好味道。最大惊喜是这裏的 松叶蟹脚实在非常鲜美,鲜味的程度应该淩驾于 其他我曾吃过的酒店自助餐。虽然蟹脚体积不算太大 但肉质 很有鲜味,我差不多吃了十隻蟹脚。甜品则普普通通吧,打折后每人435元,说实话性价比只是一般。还是中午的性价比高很多。建议中午来吃半自助餐更为划算。

2021-04-24
  • 松叶蟹脚
2021-04-18 724 瀏覽
於TripAdvisor香港超過一萬三千多間餐廳中,Corner 18 榮登榜首;為回饋顧客,行政總廚「瞿淼師傅」特別設計出兩款精選套餐及推出三重禮遇答謝大家的支持,實行與衆同樂!三重禮遇包括:惠顧精選套餐,買三送一(四人)、八折優惠(一至三人)及於社交媒體上打卡簽到;每位顧客便可免費獲贈精選氣泡酒乙杯。主廚精選晚市套餐包括沙律、龍蝦湯、自家製扁意粉、三款主菜任選其一及車厘子梳乎厘甜品五道菜;買三送一及加一後,每位盛惠五佰多元,便可嚐到瞿淼師傅的手藝!先來一客鬆軟的麵包籃香煎北海道珍寶帶子配南瓜扁豆沙律~北海道刺身級帶子香煎過後,外層微焦;啖落鮮嫩juicy,與軟淋香甜的南瓜、鮮爽的柚子汁沙律菜及三文魚籽相當搭配。龍蝦濃湯~每一口也嚐到香濃的龍蝦滋味,肉質Q彈有份量,不錯。西班牙火腿牛肝菌黑松露扁意粉~自家製扁意粉煙韌有彈性,沾了濃郁的牛肚菌黑松露醬配鹹香西班牙火腿,好吃非常。三款主菜分別為「香煎小鱗犬牙南極鱈魚配甘筍·露筍及甜蒜汁」、「炭燒紐西蘭羊架配炒雜菌及黑松露醬」及「炭燒美國肉眼扒配火箭菜沙律及黒醋汁」。我就選了魚,這南極鱈魚價格昂貴,其生長於深海無污染環境;魚身只有一根脊椎骨

先來一客鬆軟的麵包籃

香煎北海道珍寶帶子配南瓜扁豆沙律~

龍蝦濃湯~
每一口也嚐到香濃的龍蝦滋味,肉質Q彈有份量,不錯。

西班牙火腿牛肝菌黑松露扁意粉~

我就選了魚,這南極鱈魚價格昂貴,其生長於深海無污染環境;魚身只有一根脊椎骨,沒甚麼細魚刺;肉質白嫩爽滑、油份高,香煎過後再加上小許調味,便成一道美味佳餚了。

友人們分別點了羊架及肉眼扒,水準據説也是相當不錯;小試了一口羊架,鮮嫩帶肉香,兩件的size均不小,超值好吃。

最後上的甜品係「車厘子梳乎厘焦糖布丁配雪呢嗱雪糕」,面頭是香脆的焦糖布丁,中間是香滑的雲呢嗱雪糕,底層是大大粒以紅酒煮過的車厘子,香甜可口;一旁的兩支扭紋麵包條,口感有點像蝴蝶酥,配雪糕一起食用,又是另一重滋味。

吃得愜意滿足的一餐,兼且荷包負擔不重,吃得過!

Corner 18
地址: 天后英皇道18號銅鑼灣如心酒店1樓
電話: 35532667
2021-03-30
2021-04-15 449 瀏覽
朋友生日有優惠 所以我哋就嚟咗食自助晚餐😆整體就覺得ok啦 食一次就夠😚😚.坐低冇耐就會有人畀咗一個海鮮切身拼盤🦐🐟都幾新鮮嘅 如果鍾意食嘅可以向侍應追加但就冇得係岀面自己夾嘅基於疫情😚😚食完海鮮就夾咗唔同嘢食 普普通通 冇咩特別😚除咗固定放咗啲嘢食之外 會不是有廚師出嚟即場煮唔同嘢例如 carbonara + 燒雞食完咁多嘢後 梗係要食甜品😎😎每次食自助餐最期待食甜品🤣🤣🤣甜品選擇都幾多嘅 味道都ok嘅~另外 因為朋友生日 就會有呢啲🤣👇🏼👇🏼
朋友生日有優惠 所以我哋就嚟咗食自助晚餐😆

會不是有廚師出嚟即場煮唔同嘢
例如 carbonara + 燒雞

食完咁多嘢後 梗係要食甜品😎😎
每次食自助餐最期待食甜品🤣🤣🤣
甜品選擇都幾多嘅 味道都ok嘅~

另外 因為朋友生日 就會有呢啲🤣👇🏼👇🏼

2021-04-15 315 瀏覽
因為有1張生日優惠券今個月要用,所以今晚又黎食自助晚餐。全場得5枱客,拾個人左右,大部分應該都係用生日優惠券,情況真係有點那個😖,幸好待應一貫的快手及有禮。關於食物,因為人客不多,所以食物只是出一輪左右便足夠,蒸魚剛剛到時,取了一些,好嫩滑,咕嚕肉應該整好了一陣子,d肉淋曬,燒牛肉有根,菜膽雞啖啖肉,反而即炒意粉有驚喜,意粉彈牙,調味適中,另外有每晚兩節廚師即整的卡邦尼意粉及燒春雞也不俗。甜品就冇乜特別,麵包布甸及焦糖燉蛋做得吾錯,豆腐花就比較硬。整體來說,一般啦!
因為有1張生日優惠券今個月要用,所以今晚又黎食自助晚餐。
整體來說,一般啦!
2021-04-14
優惠券
自從上年到Corner 18食過自助晩餐, 見識到自助餐的presentation也可如此用心後, 立即期待餐廳推出晚市套餐, 而這刻終於等到了~ 每位$588+10%享五道菜, 更有三送一優惠(適用於4位)、8折優惠(適用於1至3位).另外, 只要於網上媒體打卡, 就能免費獲得香檳一杯, 作為餐前酒十分滿意.也要讚讚熱烘烘的麵包, 外脆內軟, 塗上自家製牛油, 很難忍口!前菜是香煎北海道珍寶帶子配南瓜扁豆沙律, 主角既是煎得香口且軟滑的帶子, 亦有扁豆併藜麥, 伴以酸甜芒果汁, 好清新.不得了! 這碗龍蝦濃湯的香氣是老遠也能嗅到的程度! 湯夠香滑, 稠度適中, 更有彈牙龍蝦肉, 值得給10個讚! 西班牙火腿牛肝菌黑松露扁意粉, 這不是主菜, 只是前菜的一部份! 意粉的彈牙度合晒心意, 有basil的點綴, 香氣獨特. 而火腿那股咸香提升整道菜式的味道層次.主菜三選一, 有魚、牛及羊.  我就選炭燒紐西蘭羊架配炒雜菌及黑松露醬, 超級推介!!! 炭燒味夠香濃, 羊架五成熟, 肉質嫩滑, 再沾些少mint jelly, 怎能不令我吃光全份呢?! 到了甜品這一環, 看到凍品有點卻步, 但聽

到了甜品這一環, 看到凍品有點卻步, 但聽到有紅酒車厘子, 又心思思…車厘子梳乎厘焦糖布丁配雲呢拿雪糕份量上是頗大的, 但吃一口就著了魔! 香脆焦糖下是香滑雲呢拿雪糕, 冰凍度剛剛好, 不會凍到牙震, 吃時更好是與車厘子同吃, 超美味!

2021-03-31
  • 香煎北海道珍寶帶子配南瓜扁豆沙律
  • 龍蝦濃湯
  • 西班牙火腿牛肝菌黑松露扁意粉
  • 炭燒紐西蘭羊架配炒雜菌及黑松露醬
  • 車厘子梳乎厘焦糖布丁配雲呢拿雪糕
2021-04-06 368 瀏覽
以前做事太上心,時常搞到『仁刀顛』,現在是否已看得透不再自困,我唔敢講,至少朝著呢個方向走。於我而言,最能放鬆心情的事,不外乎是大吃大喝,畢竟我是個不折不扣的老饕。自從去年中總廚瞿淼師傅加入銅鑼灣如心酒店的Corner 18後,餐廳水準大躍進,我久唔久會同朋友去重溫美味。是夜一行四人,又來吃主廚新推出的五道菜晚餐。頭盤的北海道帶子沙律,欣賞佢除了各式菜蔬外,還加入了扁豆及南瓜粒等材料,當中咸鮮的三文魚籽,絕對是亮點。北海道帶子火侯拿捏得宜,自然可口。不是首嚐這裡的龍蝦湯,足料又濃郁,每次均輕易將我迷倒,喝得一滴不剩。第三道是西班牙火腿扁意粉,火腿軟熟咸香是預期之中,意粉配上黑松露及牛肝菌,因而散發陣陣香氣,另還有點點羅勒的氣息,若意粉本身可硬身一點就更好。朋友的香煎南極鱈魚,我沒有份試,但魚皮是看得出得脆口,魚肉極為厚身,據聞也保持嫩滑可口。食肉獸既我主然選擇牛肉,Medium Rare火侯最合宜。見其帶嫩紅的色澤,可知生熟程度合乎要求,吃起來肉質鬆化,自家調制的黑醋汁,跟這件肉眼相當匹配,再夾著大量芝士及火箭菜同吃,滿足!甜品的賣相稱不上很精緻,然而忌廉、雲尼拿雪糕,與及酒漬車厘子渾

是夜一行四人,又來吃主廚新推出的五道菜晚餐。
甜品的賣相稱不上很精緻,然而忌廉、雲尼拿雪糕,與及酒漬車厘子渾然天成,建議吃時要撈勻,每一口都是精華。旁邊的兩條脆條,有如拉直版本的蝴蝶酥,酥脆味美,伴著甜品一同放入咀巴,讚~

呷口伯爵茶,與久未露面的朋友雞啄唔斷,轉眼已是晚上十點。

家陣做緊買三送一~
恭喜Nina Hotel Causeway Bay 銅鑼灣如心酒店內的Corner 18於TripAdvisor香港超過一萬間餐廳中排行榜首,餐廳為回饋客人支持請出行政總廚瞿淼師傅設計了兩款精選套餐,這夜我便約了好友們一起來品嚐瞿淼師傅的精美套餐嚕。大家來餐廳品嚐精選套餐更可享禮遇三重奏呢!包括是買三送一優惠 (適用於4位)或8折優惠 (適用於1至3位)、 及於社交媒體上在Corner 18打卡簽到便可免費獲贈精選氣泡酒乙杯!高興碰杯過後侍應便為我們送上麵包籃,內有多款不同的麵包供選擇,絕對能夠迎合各人不同的口味!喜歡的可配上餐廳那柔滑的牛油,又或者像怕邪惡的我選擇用油醋來享用!兩款口味也各有特色最重要您嘴巴喜歡便對了!主廚精選晚市套餐收費為$588/位總共有五道菜之多,頭盤是賣相美絕的香煎北海道珍寶帶子配南瓜扁豆沙律!厚身雪白的北海道珍寶帶子烹至剛剛熟,吃下去外面焦香內裏軟綿味道很鮮甜,配合淋甜的南瓜扁豆沙律享用真的非常清新,而且份量不少挺為飽肚呢!緊接着的是龍蝦濃湯,濃稠的湯頭喝下去散發陣陣海洋氣息,對我來說份量恰到好處!喝過濃濃的餐湯後隨之而來的是西班牙火腿牛肝菌黑松露扁意粉,份

喝過濃濃的餐湯後隨之而來的是西班牙火腿牛肝菌黑松露扁意粉,份量激巨我只能享用半碟否則相信主菜也吃不下呢!

雖然扁意粉不是我的首選!但配上了濃郁菌香的醬汁,和我最喜歡吃的風乾火腿,吃下去總是教我非常滿足的!

來到主菜環節我選了香煎小鱗犬牙南極鱈魚配甘筍、露筍及甜蒜汁!

小鱗犬牙南極魚生活於無污染的大西洋、太平洋、印度洋及南大洋的深海海底,師傅將魚皮煎至焦脆魚肉質地烹得爽滑,配合甜蒜汁同品嚐味道極為鮮美。

兩位女朋友則選了炭燒紐西蘭羊架配炒雜菌及黑松露醬作主菜,見她們吃光光後那滿足的樣子便領悟到有多美味!

男仕大多嗜牛所以他選上炭燒美國肉眼扒配火箭菜沙律及黑醋汁絕對不意外!粉嫩的肉色看上去挺吸引呢!可以再跟車爸爸來嘆多一次!!

最後的甜品車厘子梳乎厘焦糖布丁配雲呢嗱雪糕更為精彩,令平時不敢多吃甜品的我也忍不住吃光光喔!

焦糖布丁質感活像梳乎厘般柔滑,內裡還有香滑雲呢拿雪糕和酒浸車厘子,用像拉直了的蝴蝶酥脆條沾來品嚐,成件事配合得精彩絕倫令人愛不釋口呢!

傾、吃得快樂的一夜就這樣子飛快便過去!喝一口伯爵茶消消膩後看看時間已晚上十時是時候要打道回府了!!

2021-03-31
2021-03-25 549 瀏覽
因為是如心酒店的會員,所以有一位生日自助餐的電子券,趁現在有晚市時,立即安排去食個自助晩餐。刺身及海鮮是另上的,凍蝦彈牙但冇乜味,長腳蟹有啲過鹹,刺身就普普通通。反而熱盤吾錯,上湯泡魚片配竹笙,個濃湯好夠魚味得黎魚肉大大片,韓式燒牛肉都幾好味,焗蠔焗得時間剛好,菜膽鹽焗雞幾嫩滑,咕嚕肉中規中矩,燒牛肉就熟左d,即炒海鮮意粉好 creamy。至於甜點一向都不是這裡的強項,麵包布甸焗的時候不夠,豆腐花不太滑,冬甩、旦糕仔,不試也可以,糖水個牌明明寫系芝麻糊,但看到是紅棗元肉糖水,這個甩漏應該可以避免的!整體來說,環境因為樓底高,人多也可以做到不太嘈吵,適合朋友聚會傾下食下,待應收碟很快手及殷勤有禮,食物比之前系有進步左d!
2021-03-25
2021-03-11 724 瀏覽
這間餐廳讓我耳目一新,刷新我的用餐體驗跟三觀,為了妳,我用意多花十分鐘來寫兩百字勸勸後人:1. 青口裡面有寄生蟹,咬下去那清脆的聲音,吐出來後那生螃蟹的殘骸,讓我現在吃青口都會撥開檢查,大大提升了我的衛生觀念2. 長久以來我一直覺的爭鮮的三文魚很普通,吃了這裡的三文魚和其他的生魚片後,我對爭鮮的三文魚徹底改觀,以後都會抱著感恩的心去吃爭鮮的三文魚壽司3. 從頭吃到尾,不管是鹹是甜,吃到最後往回想了一下今天最好吃的食物是什麼,才發現原來Movenpick雪糕可以那麼好吃,榮登本日冠軍4. 這裡的食物讓我發現自己的廚藝原來也不是太差我不太明白為什麼這樣的食物種類、味道、品質可以跟我收一個人五百港幣,下次不會再傻傻的被騙了
4. 這裡的食物讓我發現自己的廚藝原來也不是太差
題外話/補充資料: 買一送一都不要去吃,除了環境美,食物還不如旁邊的功夫點心
2021-03-11
  • Movenpick草莓口味雪糕
  • Movenpick巧克力雪糕
2021-01-11 1261 瀏覽
因為見特價所以去左銅鑼灣如心食自助餐,點知一食先知係最難食既自助餐。隻大蝦刺身用D就融既冰水浸住,見到都唔開胃,刺身款又少,得2,3款。個D軟殼蟹炸完又冇乜味,D粉又厚,口味好差。係胡椒蟹好DD。酒店黎講依間如心都算難食,又唔平,環境又唔靚。個魚扒又成陣雪藏味,超級難食。炸蟹球味道一般,蒸蛋都係一般水平。牛扒、羊架就普通水平味道:1環境:6 態度:5 性價比:1 總分: 13評級: E+(極度惡劣)

牛扒、羊架就普通水平

味道:1
環境:6
態度:5
性價比:1
總分: 13
評級: E+(極度惡劣)

2020-12-18
2020-12-12 1091 瀏覽
點左二人外賣餐,但係估唔到個份量係咁細,仲要係個湯好似俾人飲咗一半咁。完全唔抵食。係個app度已經話唔需要餐具但佢都係比餐具我哋。今次諗住試吓酒店嘅外賣餐,但係好失望。呢間酒店嘅外賣餐一定冇下次。