2023-03-06 278 瀏覽
朋友外地回港,三年冇見,梗係要帶佢食好嘢,見IG有介紹呢間日本餐廳,都有幾多選擇,就揀咗呢度。朋友想食壽司,所以就揀咗10件壽司嘅「木」,我就揀咗「雪」,有刺身又有壽司,啱晒我呢啲心多多嘅人😋先上前菜,有兩款,一款係螺,另一款係好似海藻嘅小食,酸酸甜甜好開胃👍🏻跟住刺身部份,點提推介鮟鱇魚肝,超!級!美!味!食完香味仍留在口中!另外,Toro也很好吃,完全冇筋,入口即溶!讚 👍🏻 跟住壽司也很出色,有一款師傅說是該店的招牌,有蝦、魚子醬、配上金箔,炸紫菜,賣相相當吸引,食完更是一試難忘,多重口感,超好食😋 初時諗住每樣嘢幾款,仲驚唔夠,點知結果飽到反艇🤣 朋友都說10件壽司再加熟食已經好夠飽。而家一間日本餐廳刺身和壽司要新鮮已是基本要求,難得的是連熟食也一樣出色。以呢個價錢,我哋都覺得大滿足!

初時諗住每樣嘢幾款,仲驚唔夠,點知結果飽到反艇🤣 朋友都說10件壽司再加熟食已經好夠飽。而家一間日本餐廳刺身壽司要新鮮已是基本要求,難得的是連熟食也一樣出色。以呢個價錢,我哋都覺得大滿足!
2023-02-25
$2000 (晚餐)