2021-12-27 103 瀏覽
今日喺朗豪坊食總有一間在左近嘅麥當勞,見佢近期出咗一個新嘅signature套餐,本身自己係芝士瘋狂愛好者,所以點都要嚟試吓。三重芝士安格斯牛肉漢堡👌🏻,再加一個意式田園風味批,再加大薯條,差唔多$60 ,感覺有少少貴。芝士漢堡來講,麥當勞一向唔會令人失望,就係出品同埋廣告嘅相係會差好多,味道來講,唔知點解近年所有足三兩,安格斯漢堡,佢嘅牛肉都係好乾震震,不過都明白,乾爭爭好過唔夠熟食完會肚柯。試一次就可以,當支持下。另外嗰個意式田園批👌🏻,都有粟米,紅蘿蔔,有啲茄汁味,我覺得會好食過甜味嘅批,普普通通。******************************👍🏻好食 | 👌🏻可以 | 😔 難食評分 : 5/10簡評 : 牛肉都仲係咁乾爭爭
👍🏻好食 | 👌🏻可以 | 😔 難食
評分 : 5/10