🇯🇵BAKED HOKKAIDO SCALLOP WITH 🧀MOZZARELLA 呢個前菜有驚喜🌟啱啱整起即刻上枱~好夠熱🔥 🧀芝士份量算多又焗得夠香,配埋北海道帶子同🥔薯蓉好夾✨🍝VONGOLE呢個🇳🇿紐西蘭鑽石蜆超巨大,肉質飽滿鮮甜😋😋配合煙煙韌韌嘅手工意粉,係我三款意粉入邊嘅最愛❤️❤️🐮SUKIYAKI BEEF TAGLIATELLE壽喜燒和牛扁麵呢個味道較甜~ 意粉都係煙韌嘅~和牛好軟配上🥚溫泉蛋更淋滑👍🏼🍝SEA URCHIN PASTA呢個海膽意粉係呢間舖頭嘅signature item🌟意粉嘅煙靭程度係三款入邊最高🆙 海膽醬味道濃郁,不過就略欠鮮甜🙈🍹HOMEMADE FRUITS KOMBUCHA因為呢間餐廳係冇任何水供應,所以一定要嗌佢哋嘅嘢飲🥲🥲呢個酵素茶味道正常但定價偏貴🥲🥲推介指數:⚡️⚡️⚡️⚡️餐廳環境:⚡️⚡️⚡️服務態度:⚡️⚡️ ⚡️ 再訪:Yes

🍝VONGOLE

餐廳環境:⚡️⚡️⚡️
服務態度:⚡️⚡️ ⚡️
再訪:Yes
  • Vongole
  • Baked Hokkaido Scallop With Mozzarella