2009-02-02 16 瀏覽
前個食評是我堂食,話說尋日就去左呢度買外賣回家吃﹗揀完點完等的時間不算耐,大約十分鐘已經ready可以拎走,相比起樓下的元氣等成廿分鐘都未有呢度快成倍﹗第一次在元綠買外賣,要讚的有幾隻壽司,第一係個炸蝦卷,蝦夠脆不在話下,仲要超級粗身,有元氣吃的一倍以上分量,抵食﹗再讚的是三文魚子壽司,呢度專登搵張膠紙包住等0的魚子唔會周圍飛,夠細心,再加上魚子夠香夠多,成件隊入口一咬0的魚子爆發的一剎那,味覺超激享受,最重要係新鮮沒有腥味,好食﹗玻璃蝦第一次食,上面加左0的千島醬,蝦身呈半透明咬落十分爽口彈牙﹗最愛吃的三文魚也新鮮很不錯﹗不過要彈的一點是壽司飯比元氣散,不夠結實,如這點可改善就very good了﹗會再來幫趁,看得出元綠的進步,希望下次吃更好吃﹗
前個食評是我堂食,話說尋日就去左呢度買外賣回家吃﹗

最愛吃的三文魚也新鮮很不錯﹗

會再來幫趁,看得出元綠的進步,希望下次吃更好吃﹗