驚喜連連椰子雞,正到我地由頭嘩到落尾🫶🫶全程冇伏勁高質😁,等我話你知有幾正先:⬇️⬇️✨五指毛桃椰子雞湯底 ✨$168嘩,呢煲湯除左落左足足兩大個椰青入面既椰青水同半隻新鮮三黃雞之外,仲有好多五指毛桃、紅棗、杞子等等既藥材,真材實料勁足料👍🏻👍🏻飲落去滿滿椰子清香同雞香,勁鮮甜丫👍🏻👍🏻唔飲多兩碗都對唔住自己🤣D雞雖然滾過湯,但係肉質都仲係好滑,唔會嚡到食唔到✌🏻✌🏻✨花雕獅頭鵝肝✨$138 👍🏻👍🏻呢個絕對係今晚MVP👍🏻👍🏻入口個下絕對會秒變心心眼😍酒香四溢既鵝肝軟滑細膩,慕絲咁既質地入口即溶💕如果唔係驚膽固醇超標,真係encore多幾碟都未必夠我地食🤩✨頂級安格斯牛頸脊✨$398油花好靚,超重既牛味同軟嫩多汁既口感真係會令人食上癮架😋✨招牌黑松露肉蟹餃✨$54黑松露味濃郁得梨個皮又薄,入面一絲絲既蟹肉絲勁重手,小妹愛到不得了👍🏻👍🏻✨芝士蝦丸拼鵝肝墨魚丸✨$98食芝士蝦丸個時記得冷靜d‼️‼️唔好咁心急‼️‼️因為真係會爆漿架🤣(小妹就係衰猴擒😂,直接爆中左😆)鵝肝墨魚丸都好正,鮮味彈牙,又係食完-粒想食多粒😚✨自製炸魚皮拼紫菜炸響鈴✨$602様都炸到金黃酥脆,香口又惹味‼️✨芝士腸拼午餐肉✨
驚喜連連椰子雞,正到我地由頭嘩到落尾🫶🫶

全程冇伏勁高質😁,等我話你知有幾正先:⬇️⬇️

✨五指毛桃椰子雞湯底 ✨$168

D雞雖然滾過湯,但係肉質都仲係好滑,唔會嚡到食唔到✌🏻✌🏻

✨花雕獅頭鵝肝✨$138

✨頂級安格斯牛頸脊✨$398

油花好靚,超重既牛味同軟嫩多汁既口感真係會令人食上癮架😋

✨招牌黑松露肉蟹餃✨$54

✨芝士蝦丸拼鵝肝墨魚丸✨$98

鵝肝墨魚丸都好正,鮮味彈牙,又係食完-粒想食多粒😚

✨自製炸魚皮拼紫菜炸響鈴✨$60

2様都炸到金黃酥脆,香口又惹味‼️

✨芝士腸拼午餐肉✨$48

最中意有得揀雙併,唔使下下咁大碟,可以食多幾款野🤭

✨手打檸檬茶✨$28

清新冰涼大大杯,降溫-流🤟🏻

✨鹹柑桔檸檬梳打 ✨$28

有左鹹柑桔檸檬既加持,今晚唔使怕喉嚨痛喇😉

💕💕店家呢期仲有大優惠,但凡身份證上含有 1,5,7,9 四個字其中一個或以上即享有以下優惠,感覺更加抵❣️❣️

- 1⃣️個字9折
- 2⃣️個字85折
- 3⃣️個字8折
- 4⃣️個字75折

🔺 不計算重複及身份證括號內號碼

🔺星期日、公衆假期及節日不適用,優惠不可與其他優惠/折扣及現金券同時使用)

🛑大紅袍火鍋料理

📍荃灣川龍街118號百悅坊16樓

港鐵荃灣西站D出口,步行約9分鐘

#大紅袍 #荃灣 #火鍋料理 #香港火鍋 #套餐優惠 #香港美食 #食好西 #荃灣美食 #封門柳 #刺身 #牛肉刺身 #象拔蚌