餐廳: 一遊
資訊:

今次我去咗間好受歡迎嘅日式食堂😍,喺度試咗幾款出色嘅料理,每一啖都令人回味無窮!先來講下佢嘅刺身,新鮮到彈牙咁,魚肉入口即溶🐟,既鮮甜又軟滑,真係一試難忘!再講吓呢啲壽司,飯粒恰到好處嘅醋香,咬落去簡直係粒粒分明,配上啲帶勁嘅海鮮,每一口都好過癮!唔少得嘅天婦羅,外脆內軟嘅口感真係無得頂🤤,加埋啲特製嘅天婦羅醬汁,完美!炸物雖然香,但食多咗會覺得膩,幸好佢哋嘅分量啱啱好,食完之後唔會有太重嘅負擔感。最正嘅係佢哋嘅燒物,啲肉質軟嫩得黎帶點微微嘅焦香,簡直係嘴裡嘅小確幸💖!無論係燒雞定係牛舌,每樣都調味得啱啱好,我只能講,完全截住我心!整體黎講,呢次嘅食體驗可以用「正到彈起」嚟形容,每一款菜式都做到精緻美味,維持得好嘅地道日本風味。下次想歎又好味又有格調嘅日式料理,呢度絕對係首選👌🏽!