餐廳: 金記冰室 (創紀之城五期(apm))
資訊:

2021-07-28 448 瀏覽
與友人與apm晚餐,最少人等位又未食過金記,所以就試下啦🤭一入到餐廳見到有卡位,問職員可否轉坐卡位,不坐圓枱;職員表示繁忙時間,無得選擇🙈點左二人餐:餐湯非常稀,有少味精;XO 醬蝦球炒西蘭花,個汁令我想不起是XO 醬,而且好腥味😳鮮菠蘿咕嚕肉;個咕嚕肉脆口,配菜正常😉飲品:谷古及奶茶,淡味😅😅最得意令我最驚喜係杯野飲會"多謝"我飲佢🤣🤣最後環境真係好一般,地面既清潔有侍改善😂而且坐椅會有之前客人食剩既野,仲見到呀姐抹枱與抹椅係同一條毛巾🤦‍♀️OMG應該唔會有下次了😝
二人餐

最得意令我最驚喜係杯野飲會"多謝"我飲佢🤣🤣