2019-05-12 904 瀏覽
呢間店話新開,以為會有heart, 會做好D,博招客。。但實情是,款色不多,齋店連基本齋鹵味,粟米湯,餃子。。。。都冇;如吃素,款色又不多,稍為似樣的是竹炭迷你burger ,但冇心思,只放一片芝士,一片蕃茄,連生菜咁簡單都不加,可見好hea,求其有D咁!另外,話係素菜,連菜都不多,只有一款似是南乳齋菜的,但只有少少娃娃菜,冇咩料。。此店每樣野都只放樣樣少少,我講是各方面都係求其感覺;地方少少,做buffet, 但食物款式又得少少,但又冇咩好吃!晚餐$本身不算是貴,但以佢地無地方,環境,食物質素,款色計,就真不值!食物又不好吃,不夠熱,全是涼菜,pizza又淋的!不會再吃!真心覺得完全冇誠意,好搵錢!已經不平,仲要自己收拾碗碟,連執碗都慳番。。。。。只係一間用齋/素吃來巧取名目,不夠誠意,只係揾錢!不知所謂!