2024-05-07 0 瀏覽
話說我今日放假,我見好多酒店都full晒,呢間就有位,咁同埋女朋友同埋媽咪一齊食母親節飯啦,其實以前好耐之前食過一次我覺得幾好食,相對嚟講個價錢係OK嘅,跟住中間都食過幾次都冇乜大問題,點知今次幫襯就賴嘢,我食凍蝦同埋凍龍蝦就覺得最好食,但蟹腳完全唔新鮮,我係六點左右到,諗住啲嘢會新鮮啲,點知全部都好似整咗響度好耐咁樣,啲菜又黃色嘅,啲嘢都係凍晒,雖然係星期一啫,但係冇理由全場得幾台㗎,原來真係因為啲嘢食問題,第一輪嘅嘢食都食唔晒,想佢有第二輪都幾難,我諗大部份嘅嘢都係倒晒佢,其實不如唔好開啦,慳返啲,我仲要忍住腳痛call的士出嚟,諗住約咗就唔好失約,早知唔出嚟慳返好多,落樓下酒樓我諗仲好,仲平,下次真係要聽吓BB講❤️🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻我諗我唔會再幫襯,大家可以試吓
2024-05-07
母親節