餐廳: 木兆小品 (樂富廣場)
資訊:

2024-04-04 134 瀏覽
今日,去咗貴店樂富嘅舖頭食下午茶, 是日清明節,等候嘅人比起復活節假期多咗. 因為店舖等候嘅客人好多,店員話一人的話,一定要搭枱 ,因為去完買餸,成手嘢。 我同店員講,可以搭枱, 你地果度勁多2人檯, 係可以張檯近住圍欄, 畀我放個勾去掛住我手頭上啲野。 但係負責安排入店個員工, 呢位員工係負責收錢,戴眼鏡,束馬尾嘅, 態度實在好差,已經一肚氣。 入座後,要qr code掃單,但係因為個qr code掃嚟掃去,都掃唔到, 同我搭枱嗰個女士一樣掃唔到。叫員工安排人手落單,佢哋淨係一味講叫你掃 code, 有啲十問九唔應. 最終都安排到人去落單貴店咁嘅服務態度,我以後都唔會再嚟幫襯

貴店咁嘅服務態度,我以後都唔會再嚟幫襯
2024-04-04