今日同男朋友慶祝周年紀念去左海洋公園玩到好鬼攰🙈 所以夜晚想搵個地方放鬆下休息下😅靈機一觸記得美麗華有呢間唔錯既coffee shop就即刻同男友過去,反正今晚係旺角租左晚酒店返去都好近😎我地叫左青醬雞排沙律,咖啡白朱古力西多士, 香煎虎蝦配蘆筍辣蕃茄汁意粉同埋一杯Earl grey chocolate😋青醬雞排沙律係一個非常健康之選,高蛋白質高纖維輕調味兼少油👍 不過外觀同我食開既雞排有啲唔同,我覺得呢個似雞胸多啲😂 好彩佢入口都幾滑,係輕食既好選擇👍咖啡白朱古力西多士賣相十分精美😍 入口好脆兼有香濃既咖啡味,白朱古力既甜味中和左咖啡既苦味,very nice 👏🏻香煎虎蝦配蘆筍辣蕃茄汁意粉面頭有香濃既芝士粉味,虎蝦大隻兼爽口,意粉夠彈牙,不過蘆筍就比較幼~Earl grey chocolate好香Earl grey 味,唔會太甜,幾特別😋食完今晚呢餐聽日再繼續去酒店食好野🤣
青醬雞排沙律

咖啡白朱古力西多士