2020-09-26 107 瀏覽
我同友人喺尖沙咀搵緊有咩台灣野食,但由於係星期五晚既關係,好多餐廳都好full好多人排隊,咁我哋最後誤打誤撞入左美麗華商場睇水牌見到有呢間,一心諗住,正! 唔洗再周街搵。一去到,我哋以為係等staff帶位,但我哋等左陣都無人岀嚟,最後我哋見到門口有細字寫”自行搵位”。OK Fine,我哋可以自己搵,但重點係明明D staff係見到我哋,但亦完全無視我哋,繼續做自己嘢,當我哋透明咁🤦🏻‍♂️服務質素有待改善。之後我哋坐低左,連Menu都係要自己攞,OK無問題,但我一攞menu,個staff好似終於望到我哋咁,無尾音 頭也不回咁指住張紙話”呢4樣無”,之後一望張紙,無既分別係麻醬麵,豆乳雞,魯肉同一樣唔記得係乜,換句話說即係所有牽涉呢4樣材料既食物都無😨之後一睇番menu,簡單嚟講即係得牛肉麵係有🙄極度荒謬。星期五晚7點未夠既呢啲黃金食飯時間,你同我講乜嘢無,咁同你同我講唔好食有乜分別😢本來如果你哋既態度好少少,我都會留低食你哋個牛肉麵,話曬好醜都一餐。但一間餐廳最重要既食物同服務質素,兩樣都無,你說服唔到我留低食你個面。呢間餐廳完全係影衰黃店,完。

呢間餐廳完全係影衰黃店,完。
2020-09-25