2021-07-20 184 瀏覽
.📍智勝所小食店📍 #饅頭去屯門 #饅頭食甜品 呢間小店聽聞準備要轉手,所以小編趕咗去試佢哋嘅心太軟。入到去你即刻會feel到好濃厚嘅黃店氛圍💛,老闆仲會幫手寄信比一啲坐緊監嘅義士,而且仲好信任客人,比錢方式係自己擺喺個罐度,大家要誠實喔!------------------------------原味朱古力心太軟配雲呢拿雪糕 ($48)佢嚟呢度嘅心太軟除咗外型取巧之外,味道亦係一流,蛋糕皮薄薄嘅一層,外面焗到微脆中間鬆軟💯, 非常香口😋,又唔會比流心醬搞到好濕;朱古力流心嘅質地濃稠,好似熔岩咁流出嚟,散發著香濃嘅朱古力味🍫,又唔會過甜。配埋香滑嘅雲呢拿雪糕同新鮮水果balance流心嘅膩,呢個甜品我會比好高分。------------------------------整體評分:8.8/10小編回頭率:8/10
📍智勝所小食店📍 #饅頭去屯門 #饅頭食甜品
原味朱古力心太軟配雲呢拿雪糕 ($48)
整體評分:8.8/10
小編回頭率:8/10