2008-10-31 3 瀏覽
7點半左右, 都唔見有人龍, 唔通經濟真係唔好?好快就有得入座喇, 仲要係坐bar位, 而order位反而唔洗等添喎~ 三十五蚊既挪威三文魚刺身買一送一, 都幾抵~ 共沒有將價就貨而薄了一點呢~炭燒鰻魚點解唔熱既? 只係覺得佢有d暖咋喎燒墨魚鬚壽司又係唔熱既... 火灸芝士三文魚壽司, 火灸芝士帆立貝壽司, 火灸芝士蝦壽司, 三樣都係燒芝士only, 都無燒過入面既...而且芝士味蓋過左原本個壽司味~三色當, 幾得意, 三文魚子, 柱貝同三文魚都幾多, 甜甜地, 幾好味啦~炸鰻魚春卷, 熱辣辣, 幾好味~ 另一番風味可言!佢地係會漏單咖, 見佢地15分鐘仲未有, 我都係自己拎算...綠茶--太淡了, 飲左幾杯之後都無晒茶味, 而且佢d水唔夠熱!!!
7點半左右, 都唔見有人龍, 唔通經濟真係唔好?

炭燒鰻魚點解唔熱既? 只係覺得佢有d暖咋喎
燒墨魚鬚壽司又係唔熱既...
炸鰻魚春卷, 熱辣辣, 幾好味~ 另一番風味可言!