2021-07-11 283 瀏覽
之前memo咗呢間一陣,呢次去試下係咪可以去台灣旅行🤣入到去基本完全無人自助落單好chill 🥓美國肥牛一人火鍋 ($65)因為我自己唔食辣就叫左雞湯🥘好快店員就拿左牛肉,滷肉飯,竹蔗茅根水同充滿菜火鍋過黎💮 第一反應係性價比好高😍牛肉下面係有菜 🥘係有足料野菜 大條蟹柳同香腸 湯底打開聞到好清香雞味唔油!! 竹蔗茅根水簡直係亮點🤤平時出去好難叫到,而且加咗冰好清甜 啱曬夏天🙊肥牛我嗰碟完全唔算肥好開心😍❤10秒食得 比出面其他d洋蔥牛肉滑好多😉🍚個滷肉飯比例啱啱好,飯都唔會太多,滷肉唔辣 係甜甜地好juicy❤分量啱啱可以夠用嚟撈白飯(d滷肉有油花好罪惡 但係好好吃🙈推介下) 🥓火焰加拿大牛舌 ($108)同朋友慶祝就叫左個火焰牛舌,店員即場過嚟喺我哋面前燒夠曬氣氛🤣牛舌邊微微開始卷起🥩燒完唔可以即食~但未食賣相同現場燒已經💯係相對厚切要淥多一陣 放入口超滑够香肉味🤤 我自己本身少吃台灣野因為覺得辣同炸野多🙈但係呢次食完尤其個滷肉飯覺得好好食🤤火鍋呢個價錢環境好靜 坐得好舒服,悠閒食左個幾鐘😛滿足

🥓美國肥牛一人火鍋 ($65)

🥓火焰加拿大牛舌 ($108)
係相對厚切要淥多一陣 放入口超滑够香肉味🤤