2018-08-23 507 瀏覽
一行四人去食lunch,日日都頭痛食咩,最好梗係有人話事啦!好似今日咁,一落到街,同事就話不如去食車仔麵囉,我哋梗係一呼百應啦,因為唔使諗呀嘛🙊離Office唔使10分鐘嘅路程,就已經嚟到呢間都幾有裝修嘅車仔麵店。我同同事花左幾分鐘時間,揀左自己想食嘅車仔麵餸,呢度都幾好ga喎,除咗一般ge面種之外,仲可以揀菜底嘅!我呢排做咗食肉獸。今日揀個菜底,食返多啲纖維先!明明已經揀咗四餸加菜底,點知碗車仔餸上枱係意料之外ge細碗,如果已經$46,就真係貴咗啲。好似我叫冬菇,明明係$9嘅餸,就淨係得1隻咁大把⋯⋯魚腐同埋白菜餃都係得兩粒,豬頸肉都係得三四片,可幸嘅係佢嘅味道都算唔錯,好似我點ge辣汁都幾惹味。但始終CP值真係麻麻,我諗除非有人請我食😈,如果唔係我都未必會再試了

女王-我的麵食