2023-01-06 1814 瀏覽
琴日放lunch, 經過見到有人派leaflet話試業, 就同成班同事一齊上去試試!   之前都有上過去食, 啲職員就話宜家轉咗手,  所以個名改咗, 不過都喺同一班師傅!     環境冇變, 一出lift就見到signature 嘅bar枱, 我哋都比較晏食, 所以好快就有位座. 一座低即刻order叫蝦餃/燒賣/蟹粉小籠包!! 蝦餃/燒賣都喺啖啖肉, 之後成班人越食越開心, 仲加單, 銅鍋魚湯石爆桂花魚同埋黑毛豬叉燒! 不得不提個魚湯, 未食個陣都驚驚哋(本人好怕腥), 一飲, 成個人即刻暖曬, 竟然一啲都唔腥, 之後每碗都好多魚肉, 夠滑/鮮. 佢仲有小小胡椒調下味, 好正~ 另外就喺個黑毛豬叉燒, 真喺好正, 佢入口唔油膩, 有啲溶化嘅口感. 唔會有啲肥, 有啲瘦!一定會再番嚟食~~ 試埋佢其它野食!
一定會再番嚟食~~ 試埋佢其它野食!
生拆蝦餃皇
蟹粉小籠包