2023-09-16 655 瀏覽
本身約咗friend去尖沙咀食飯,點知一出公司門口落狗屎,等咗成大半個鐘,到佢辦完事之後,決定改地點,費事大家等,於是乎千里迢迢搭車去荃灣會合!叫我諗食乜嘢上網search最吸引到我就係素年,雖然我都有啲猶豫,可以食齋唔係好啱我朋友!就勉為其難試一次啦,原來呢個位都幾格攝同埋好複雜🥶不過有好多人嚟喎我哋分別叫咗一個肉醬意粉,同一個burger!肉醬意粉,簡直係冇諗過佢係用仿真肉,意粉質地又好好👍🏻不過個burger就有啲分別啦,始終做唔到食緊burger嘅口感。個麵包都係一樣,好明顯係麥包,比較粗嚡!佢有配埋炸番薯條,呢個反而幾好味!嘢飲我個杯係黑芝麻燕麥奶,另外一杯就係話梅Espresso ToNick。兩杯都好飲嘅。唔知我朋友仲會唔會再嚟食呢?其實紅磡都有一間近近地😜

唔知我朋友仲會唔會再嚟食呢?其實紅磡都有一間近近地😜
黑芝麻燕麥奶