The Farmhouse 咖啡廳

2018-07-29 1380 瀏覽
以為新酒店 剛開張,質素應該唔差,見到好多post 都推介龍蝦,刺身同鵝肝,一心想食呢幾樣野,點知....😤😢😪龍䠍好淡味,唔之自己食緊咩,其實全部海鮮都無咩味,仲要fill得好慢,同好少,每次好像只fill 2只即 開邊4件,蟹就得幾個大殼長期放系度...見到都唔想食刺身海膽ok ,但每次做4-6件,做得好慢,好像怕比人知有海膽敢,🤭好像限量敢,食到中途已經唔見有啦!吞那魚系星期六晚即埸湯既,食左2塊,無出事,ok 既!但蝦,帶子都苦苦地,無咩味,油甘魚都系腥腥地,可能唔新鮮,所以無鮮甜味..鵝肝又無,勁失望😤明明之前打電話去問時講鵝肝和烤蠔每晚都有呢兩樣,呃人!去到又話無鵝肝,只有烤蠔👿基本上所有熟食都唔好食😨雞無雞味,燒肉皮不脆,燒鵝肉乾&老,皮又林!中式螺頭湯不過不失,不系好味果只!總結90%食物都出事,連生果都唔好食,味道怪怪地😫食物選擇少,感覺又一次比媒體廣告呃左!勁失望想去食既人千萬不要有任何期望😂
😤😢

!勁失望想去食既人千萬不要有任何期望😂