2023-10-23 356 瀏覽
尋日同男朋友行完寵物商店,又行吓金魚街之後,大約7:30有啲肚餓,就去搵嘢食。琴日成日個心都想食車仔麵😌,所以行吓行吓,見到16座就去試試。其實食飯時間但喺門口見到得兩個人,都驚驚地,但心諗又真係好想食車仔面麵同埋呢間嘢都聽過吓,就是但啦試吓啦。入到去選擇困難症左一輪🧐,最後揀咗最原始既自選三餸車仔麵,要咗大腸、陳皮魚蛋同埋魚肚扒,豬骨湯底大辣配米粉。而男朋友要咗餐牌推薦既雞翼,魚肚扒同金沙青,麻辣湯底大辣配粗麵。等咗唔夠兩分鐘,哈!好快就有嘢食。第一眼我就覺得好少餸,試吓個湯,WHAT!勁咸😕仲好化學辣🤬我呢啲辣妹食開辣既一食就知呢啲辣好人工化!唔係天然!我男朋友嗰碗一樣又少餸、味又勁假、勁咸,最搞嘢係個粗麵好似無煮過咁,勁硬!仲食到入面有麵粉!多謝晒😩啲餸質素只有隻雞翼好啲,其他都好唔掂。魚蛋死實實可以掟死人,豬腸炆唔腍,個所謂嘅魚肚扒即係大塊啲既沙爆魚肚,正常應該係琳琳滑滑,但係佢係爽口嘅,口感好古怪🤪我哋仲每人要咗一支嘢飲,但係嘢飲提唔提都罷啦!我男朋友飲齋啡,我呢就要咗支咩新鮮鮮榨濃縮檸檬茶,個茶底唔靚就預咗,仲要又苦又澀🤢,好難飲😑最後埋單承惠$150,貼錢買難受☹️點解?因

最後埋單承惠$150,貼錢買難受☹️點解?因為我地兩條友食完個胃同肚即刻揦住,去咗兩次廁所🚽呀😒😒到第二日都仲係咁😒

呢間嘢係咁先啦👋

化學工業辣