2023-05-20 116 瀏覽
佐敦鍋霸總店好方便,係莊士敦道廣場六樓,好易搵。到到見到間位都幾寬敞,唔使擔心會擠迫,可以啱啱啱坐六至十個人打邊爐。加上唔洗趕時間,可以慢慢同朋友傾計。鍋霸個食物質素真係唔錯,特別係牛肉、海鮮同蔬菜,好新鮮,好推介。鍋底有超過十幾款口味可以揀,滿足到唔同口味嘅需要。我哋去到就叫傳統養生雞煲,湯底好濃郁,有紅棗同埋藥材嘅味,好好飲,可以同牛肉、海鮮同蔬菜一齊食。牛肉質素唔錯,個紋理好均勻,熟度都幾啱,唔會太老。今日嘅海鮮好新鮮,尤其係顯示同聖子,好甜好鮮,蝦都幾新鮮爽口。如果你鍾意打邊爐,就一定唔可以錯過海鮮。佢哋嘅甜品選擇唔算多,不過Häagen-Dazs雪糕同埋Wovenpick已經夠啦。飲品都幾齊全,有冰飲有熱飲都得。總括而言,佐敦鍋霸總店真係好值得一試,不論係鍋底、食物質素,定係服務同飲品都好出色。而且價錢都幾實惠,好啱同朋友或者家人黎一齊食。我哋俾佢哋嘅服務五星評分,味道四星評分,食物質素四點五星評分。總括而言,佐敦鍋霸總店真係好方便,好易搵,而且間位幾舒適,啱啱啱坐六至十個人。鍋底口味好豐富,而且食材好新鮮,特別係牛肉、海鮮同蔬菜,一定要推介。佢哋嘅海鮮好新鮮,尤其係顯示同聖

如果你鍾意打邊爐,就一定唔可以錯過海鮮。

我哋俾佢哋嘅服務五星評分,
味道四星評分,
食物質素四點五星評分。

總括而言,佐敦鍋霸總店真係好方便,好易搵,而且間位幾舒適,啱啱啱坐六至十個人。鍋底口味好豐富,而且食材好新鮮,特別係牛肉、海鮮同蔬菜,一定要推介。佢哋嘅海鮮好新鮮,尤其係顯示同聖子,好甜好鮮,蝦都幾新鮮爽口。如果你鍾意食火鍋,就一定要嚟佐敦鍋霸總店試試啦。