小弟本身是個貢茶fans,其實大部分九龍既貢茶分店都試過,可惜只有數間算得上滿意。今次就去左大角咀分店,早前其實想試嫁啦!但舖面人流多,店內人手又不足,才沒有光顧。幸好今次下午兩點幾才去,故舖面人流少,只有數名顧客,當然係試我心愛既茉香奶茶,少糖,正常冰。首先,小弟先去收銀處落單先,收銀員是個妹妹仔!可惜很慢手慢腳,而且沒有禮貌呢,可能是新人掛。之後等左七分鐘到,我就聽到我個號碼了,但我見到杯野既顏色就令我很疑問,杯野真係我?點解d顏色同其他分店都唔同既?d茶色好淡,而且點解沒有冰既?我明明要的是正常冰。算,廢事煩,就是但要了。飲了第一口,就發現這一杯絕對不是我心愛的茉香奶茶,完全沒有茶味及奶味,只像一杯水加了糖既野飲,直頭完全"不知道這是甚麼東東" 既飲品,我還記得這杯野是一位頸子帶著頸鏈的金色頭髮男子沖的,如果還有機會到這間分店既話,我一定不會要這位男子沖的,很難飲呢!最後飲左一半掉左垃圾桶裡了,真係好失望

幸好今次下午兩點幾才去,故舖面人流少,只有數名顧客,
當然係試我心愛既茉香奶茶,少糖,正常冰。
算,廢事煩,就是但要了。
差到沒有叫走冰而走左冰既飲品
差到飲左一半掉左垃圾桶
2011-03-18
7 分鐘 (外賣自取)