2019-05-01
平時多數食日式或者火鍋放題,第一次食有泰式既放題🤩呢度用平板點餐好方便,唔會次次都用好多張紙、幾環保♻️👍🏻店員工作俐落、上菜好快手🤣搞到成晚密密食、無乜停口🙈· 由於放題關係,叫左勁多野食😍我重點講下我認為必點既野啦💁🏼♀️·首先💁🏼♀️我地加左$+118 升級任食優惠 包含左海膽火焰帶子、法國生蠔、仲有啤酒任飲🤩可以瘋狂咁食生蠔帶子啦😛· 生蠔大大隻、原殻即叫即開好新鮮😋帶子好厚身🤤中間夾左海膽,口感幾豐富但我地志不在啤酒🤣淨係瘋狂食生蠔帶子已經夠哂皮🤤 ·湯品💁🏼♀️果晚中式湯品係豬肺湯,原盅上好足料、入口清甜無味精感。另外話明泰式放題,當然要飲冬蔭公湯啦😌正!仲要有比蝦🦐一點都不馬虎😋·日式💁🏼♀️刺身好新鮮,尤其係大蝦、三文魚,我幾乎獨食🤣一定要食🤤和牛壽司、火灸三文魚!仲有好多炸物😋·泰式椒鹽豆腐送啤酒一流🤩各式串燒、豬頸肉,仲有炸羊腩好特別、唔係周圍都有得食☺️·可惜🥺甜品櫃款式品唔算多,不過質素都唔錯、但我地都係愛雪糕多啲🤩
店員工作俐落、上菜好快手🤣搞到成晚密密食、無乜停口🙈
首先💁🏼♀️
我地加左$+118 升級任食優惠
但我地志不在啤酒🤣淨係瘋狂食生蠔帶子已經夠哂皮🤤
湯品💁🏼♀️
日式💁🏼♀️
刺身好新鮮,尤其係大蝦、三文魚,我幾乎獨食🤣
一定要食🤤和牛壽司、火灸三文魚!仲有好多炸物😋
泰式
椒鹽豆腐送啤酒一流🤩
各式串燒、豬頸肉,仲有炸羊腩好特別、唔係周圍都有得食☺️