2016-02-24 715 瀏覽
好幾次係屋企外見到呢間嘩鬼拉麵的外賣電單車出現,終於我地決定叫一次外賣速遞來試下,睇張外賣紙,有好多選擇,係我選擇困難証下,為有叫套餐(都諗左好耐至決定到叫乜)到外賣到左後,我發現佢地好好,熱品還熱品一袋,凍品還凍品一袋來包裝的原隻汁燒魷魚,好juice燒雞肉沙律,雖然d雞肉唔多,但一d都唔鞋,另個日式芝麻醬係另外有個外賣兜仔裝住的,可自行加幾多汁落個沙律道,非常good呀刺身沙律,都係因為跟餐的關係,d刺身粒唔算多,但算是新鮮的我叫的餐是有個湯烏冬的,而湯底我要左蕃茄湯底,外賣佢會一個碗內分開烏冬同湯,湯係底層,烏冬另有個膠碗放係上層,咁就唔怕送到客人手上時,d烏冬/麵係湯內泡到爛曬,非常細心呀我的他叫了刺身飯,見到d刺身都好新鮮另個餐仲有兩隻餃子的,仲係熱架套餐仲有飲品跟的;估唔到日餐做的外賣速遞,質數都唔差,而且送餐時間也不耐,我地電話叫左後,半小時就到了(其實我矛問到大約幾耐,但我估如果佢太多外賣訂單,都會係電話講要幾耐的),終於多間外賣速遞選擇了

原隻汁燒魷魚,好juice
刺身沙律,都係因為跟餐的關係,d刺身粒唔算多,但算是新鮮的
我的他叫了刺身飯,見到d刺身都好新鮮
另個餐仲有兩隻餃子的,仲係熱架
套餐仲有飲品跟的;
2016-02-13
30 分鐘 (外賣送餐)