2023-01-29 2757 瀏覽
用whatsapp訂座,原本諗住訂6點,通知我8:30要還枱,叫我可以5點到,3個半鐘可以慢慢食。店有2層,當天樓上嗰層有人包場,我們坐下面嗰層。枱放得好密,大家要保持忍讓哦!因為你和後面那位客人會沒有距離。如要去洗手間,要預早小小行出去,因女廁只得一格。店員全部都好有禮貌。跟上菜跟得好足,不過如果唔係5點開始食,上菜會慢些。首先任食雞煲,雞煲要炒4次,每2分鐘炒1次,自己炒呀!我們order唔辣,但店員主動同我們講可另上辣醬,超好服務。雞肉好滑,豆卜入味,麻辣醬好香。海鮮用蒜蒸,上面加蔥。有扇貝、鮑魚、龍、聖子、蚌、蝦、烏冬。店員主動幫我們影相。農曆新年能夠食到咁新鮮的海鮮實在太正。火鍋我們選了清湯腩湯底,店員會叫我們先喝湯,之後幫我們加湯打邊爐。湯清甜、重胡椒味。當時吃了件蘿蔔,唔好味,但打邊爐尾聲時再吃,超甜呢!在FB或lG留言可任食手切肥牛,肥牛唔肥,好岩我。出面有其他火鍋配料、醬料和飲品。配料算多,一碟碟分好放雪櫃,幾整潔。飲品唔算好多選擇。甜品係椰汁血燕。整體來說,食物好食,環境比較逼,店員有禮。

首先任食雞煲雞煲要炒4次,每2分鐘炒1次,自己炒呀!我們order唔辣,但店員主動同我們講可另上辣醬,超好服務。雞肉好滑,豆卜入味,麻辣醬好香。

店員主動幫我們影相。
農曆新年能夠食到咁新鮮的海鮮實在太正。

在FB或lG留言可任食手切肥牛,肥牛唔肥,好岩我。

甜品係椰汁血燕。

整體來說,食物好食,環境比較逼,店員有禮。
2023-01-24