最近戀上咗古今二,須然古今二位處工厦内。但就極容易可以揾到。官塘站D4出口,落到地下右行上樓梯。就會見到古金嘅水牌,非常容易揾到。己经唔係第一次嚟古金二,我呢個月。大大话話都嚟咗4,5次,有嚟過食lunch, 而今日就同三五知己食個日式晚飯。先嚟個明太子雞翼,2隻一碟装$32雞翼炸得恰當,皮脆,肉嫩,咬落去d 肉汁就出唒嚟。好味!再嚟過安格斯黑椒牛肉推介肉質唔硬,入口有重感牛肉味,再加上小小黑椒带出肉嘅鲜味,一流!創意手卷。有軟殻蟹,牛油果mix 埋一齊,食落去個口感真係唔錯。魷魚蟹肉沙律。呢個有幾塊魷魚片再加蟹肉嘅海浙沙律,味道都唔錯,呢個fusion 都幾特别下,大家下次不仿試試!最嚟我最愛嘅刺身有北寄貝/三文魚/带子。。北寄貝上放上黑松露魚子,味道... 一流。呢度d魚生好新鲜呀,而且每种刺身都係50至60元起,你可以自由order 你所喜愛嘅刺身,都好有彈性呀。。。提一提大家,晚市入座計1.5個鐘用饍,之後,就要交番枱啦。

先嚟個明太子雞翼,2隻一碟装$32
雞翼炸得恰當,皮脆,肉嫩,咬落去d 肉汁就出唒嚟。好味!
明太子雞翼
再嚟過安格斯黑椒牛肉

推介

魷魚蟹肉沙律。
最嚟我最愛嘅刺身有北寄貝/三文魚/带子。。
北寄貝上放上黑松露魚子,味道... 一流。
提一提大家,晚市入座計1.5個鐘用饍,之後,就要交番枱啦。