2017-12-04 223 瀏覽
星期五晚七點幾,百樂中心𨋢口已經排咗條長龍,等我仲好擔心Little Vegas冇位。不過上到去先知淨係坐咗七成人,唔洗等位~每張枱上面都有杯糖,可惜我淨係鐘意食軟糖,入面都冇咩啱我。以前有漢堡包糖、白兔糖,而家多數係雜嘜糖,冇咩人食,純裝飾哈哈。.幾乎每次黎都會食明太子忌廉天使麵($98)!見好多人都有嗌~忌廉汁好香濃,一啲都唔稀,同時又唔會蓋過晒明太子味,配蟹子同菇味道好夾!不過温馨提示自己獨食真係會好滯,我試過跟住食唔晒。另外有個蟹棒明太子忌廉天使麵,真係純粹多咗兩條蟹㧕,冇咩特別,可以唔洗試~.賭城小食拼盤($98)好吸引!全部都係啱啱炸好!勁新鮮~洋蔥圈有4個,好香脆,洋蔥味突出。雞翼兩隻,好大隻,皮脆肉滑,唔會乾身。芝士菇磨菇,好香菇味,芝士味唔太濃。香腸不過不失。薯條好厚身,份量好多。.豬肋骨(半隻)$118原來又有薯條,今晚食咗好多薯條🍟bbq醬落得好重手~不過我好鐘意呢個味,雖然有時覺得佢濃味到蓋過豬肉味。啲肉幾軟~.總結:Little Vegas係間好有氣氛嘅餐廳,食物質素又好,上菜時間夠快,好啱約朋友黎,推介!

明太子忌廉天使麵

賭城小食拼盤($98)
賭城小食拼盤

好吸引!全部都係啱啱炸好!勁新鮮~
豬肋骨(半隻)$118
豬肋骨(半份)