2022-05-18 1143 瀏覽
食物:基本上鯉魚門嘅酒家晚海鮮都係出面買入嚟餐廳加工煮,所以食材好睇自己買海鮮既眼光啦,但其實都唔會唔新鮮,全部都係即揀即劏即煮。而出品水準都有,新鮮既食材已經贏一半,所以穩穩陣陣,好食,沒有驚艷。價錢:加工費用明碼實價,無話劏遊客。埋單價錢合理,4個人食,一人$500,4款海鮮、一個菜,仲送果盤、糖水,可謂相當經濟。服務:出乎意料地好,以為哩啲遊客區,個個員工都係長輩會好似澳牛咁,點知完全係出乎意料地細心、主動,仲識開玩笑,氹到我爸爸好開心。主動幫手影相亦都不厭其煩,見到我地食蟹除左主動拎濕紙巾,仲比左碗暖茶比我地洗手。環境:當區嚟講相信係環境較出色既餐廳。180度海景落地玻璃,坐係窗邊食飯別有一番風味,家人都好滿意。Overall: 即使味道沒有驚艷到我,但由於環境同服務非常加分,下次同朋友去鯉魚門既話我都會推介再去

時令鹽焗奄仔蟹
蒜蓉扇貝