2018-08-22 4676 瀏覽
呢間位於元朗極上大瀛喜日式放題,行過見到經常大排長龍,walk in 係無可能食到,食開呢間放題的同事叫我可以提早兩日訂五點半場就有位。襯小朋友仲未開學,我地一家四口就決定去試下去食。門外真的很少人排隊,但入到去已經坐滿九成客人,好彩預早訂位。見到有好多小食冷盤,水果,雪糕,甜品,飲品,都係自助形式。款式多到食唔晒。蛋撻熱辣辣酥皮香脆好味,蛋味濃郁。在小食裏面最受歡迎👏泰式鳳爪小小辣酸酸甜甜好惹味,食唔停😋點菜紙已經有好多款,花都眼亂,每樣都好吸引,樣樣都叫小小試吓👉👈刺身係放題必點,螺肉新鮮彈牙,帶子好鮮甜,虎蝦配上泰式醬食到舔舔脷牛油粟米一句講晒,好甜!!正!芝麻雞翼,炸得脆卜卜,好入味鹹鹹地好香口,必食!榴槤炸彈,外脆內軟,咬開榴槤一陣陣香味撲鼻,最喜歡食榴槤,一定要食佢😋😋😋養顏之選,鮑汁花膠,花膠煮得好淋好入味,食了三大碗熱烏冬-熱辣辣烏冬湯味濃郁,烏冬質地幼身爽口😋😋😋
蛋撻熱辣辣酥皮香脆好味,蛋味濃郁。在小食裏面最受歡迎👏
泰式鳳爪小小辣酸酸甜甜好惹味,食唔停😋
刺身放題必點,螺肉新鮮彈牙,帶子好鮮甜,虎蝦配上泰式醬食到舔舔脷
牛油粟米一句講晒,好甜!!正!
養顏之選,鮑汁花膠,花膠煮得好淋好入味,食了三大碗
熱烏冬-熱辣辣烏冬湯味濃郁,烏冬質地幼身爽口😋😋😋
  • 刺身
  • 芝麻雞翼