資訊:

2015-10-14 1002 瀏覽
金巴利道一帶韓國餐廳多過seven eleven, 每兩步就一間, 本人己厭了韓風.萬綠叢中一點紅, 角落處難得有間酒吧, 自自然然入內了.既然是酒吧當然要喝酒啦! 但我不勝酒力, 豪飲就不必了, 來杯cocktail又如何!Lab Eat Punch招牌飲品, 用了Voka, Cranberry Juice, Pineapple Juice調校出來, 酒味較重, 兩三啖己覺上腦了, 都係嗱嗱淋食片麵飽打底先暖笠笠的麵飽盤送上, 有不同款類, 芝麻棒, 法式麵飽, 香草飽….. 任君選擇套餐價錢合理, 由二百多至三百多元, 經濟實惠俄羅斯沙律配牛柳粒俄羅斯末曾踏足過, 不知俄羅斯沙律係點樣子?有紅羅蔔和薯仔經過煮腍, 配以沙律醬汁, 口感不錯牛柳肉質鬆軟有嚼口洋葱忌亷湯一絲絲洋葱絲可見, 忌廉湯底香濃, 滑溜細緻, 我喜歡燒春雞雞脾位肉質嫩滑, 調味恰當; 至於雞胸部位有點寡口, 未如理想藍莓芝士疍糕芝味濃郁不太甜最後一杯香濃咖啡作總結, 不錯的吧!!

萬綠叢中一點紅, 角落處難得有間酒吧, 自自然然入內了.

各種麵飽
套餐價錢合理, 由二百多至三百多元, 經濟實惠

俄羅斯沙律配牛柳粒

俄羅斯末曾踏足過, 不知俄羅斯沙律係點樣子?

有紅羅蔔和薯仔經過煮腍, 配以沙律醬汁, 口感不錯
牛柳肉質鬆軟有嚼口
俄羅斯沙律配牛柳粒
洋葱忌亷湯

一絲絲洋葱絲可見, 忌廉湯底香濃, 滑溜細緻, 我喜歡

藍莓芝士疍糕

芝味濃郁不太甜
藍莓芝士疍糕
最後一杯香濃咖啡作總結, 不錯的吧!!
咖啡

2015-10-13