2018-09-27
無寫過,但忍唔住之前係因為有間餐廳好需要投訴但最終又覺得我根本不值得嘥時間開咗acc almost 3 years 今日有好嘢一定要讚好嘅呢!今日晏晝我就算知自己飲晒啲湯會肚痾都飲晒.....所以一開始無影相喇只係飲晒湯,醒起一定要大讚喇!因為,有年零兩年無食佢,但今日真係冒住又俾佢之前啲大陸口音嘅姐姐不禮貌對待嘅心情下去食,因為係真心掛住呢個麵質!今日,唔只見佢哋換咗一班有禮貌嘅一班有心人,見佢哋終於有返喺日本肯學肯做嘅態度而為老闆感到開心👏🏻👏🏻🙂👼🏻而且今日仲食返佢係一開始,重申,係一開始好好味嘅,佢要做過江龍時嘅誠懇嘅味道!比起之前嗰咋,叫佢哋做少少嘢好似要佢哋去死嘅嗰段時間,佢哋真係個湯都做得越嚟越差。今日,真係,好開心食返呢個味,呢個拉麵!!師傅比起之前「都係嗰段時間」更有心機去聽客人嘅”surtsurt”聲,雖然我都唔認得係咪仲係嗰位師傅,定係原本嘅師傅已經駐守喺尖吵咀嘅舖而唔同人,但我相信佢都係因為有開心嘅staff,開心嘅客人,加上有咁好嘅精神去留意客人反應~ 好開心!希望你哋可以維持水準!更好味!更多新口味!我又可以繼續近近地有得食拉麵喇🤤🤤🤤
之前係因為有間餐廳好需要投訴
但最終又覺得我根本不值得嘥時間
今日晏晝我就算知自己飲晒啲湯會肚痾都飲晒.....
所以一開始無影相喇
只係飲晒湯,醒起一定要大讚喇!
希望你哋可以維持水準!更好味!更多新口味!
我又可以繼續近近地有得食拉麵喇🤤🤤🤤