2019-09-14 602 瀏覽
登。登。登。登!🤤終於食到壽司郎啦!早一個月前用app訂枱。book左閒日12:30。入門口已經人山人海,walk-in 真最好食少少野打底先。。app訂枱會有個編號,去到用番個編號登記,等嗌位入座就得。兩個人坐吧枱岩岩好~因爲第一次黎,店員帶位後會先簡單講解餐具擺位,iPad 點餐,用餐時間60分鐘。。我地用iPad 篤左少少壽司,係迴轉帶又拎左少少。至於小食、拉麵同甜品就要iPad 篤。呢個係帆立貝忌廉餅,忌廉餡有帆立貝味,好creamy細細碗茶碗蒸裡面有帆立貝、蝦、冬菇、雞肉各一粒。超級足料丫!雞蛋滑嘟嘟海膽又幾新鮮~叫左兩件同朋友一人一件🤤🦐蝦 蝦 蝦!甜蝦、熟蝦、赤蝦一碟三件!赤蝦大隻鮮味之後我地無點拉麵揀多一兩款壽司試試🍣🍣✨炸蝦牛油果卷 槍烏賊🦑。。普普通通一試無妨南瓜天婦羅,一份四件。南瓜甜甜地,脆卜卜好味。限時60分鐘過得真快,兩個人食左15碟,埋單二百幾(有加一)。唔算好平不過質素唔錯值得一讚坐位設計。二人吧枱有塊板間住傾計唔洗就住就住

登。登。登。登!

呢個係帆立貝忌廉餅,忌廉餡有帆立貝味,好creamy

海膽又幾新鮮~叫左兩件同朋友一人一件🤤

🦐蝦 蝦 蝦!甜蝦、熟蝦、赤蝦一碟三件!赤蝦大隻鮮味

之後我地無點拉麵揀多一兩款壽司試試🍣🍣✨
炸蝦牛油果卷

槍烏賊🦑。。普普通通一試無妨

南瓜天婦羅,一份四件。南瓜甜甜地,脆卜卜好味。

值得一讚坐位設計。二人吧枱有塊板間住傾計唔洗就住就住