🧚🏻‍♀️ 本身想去食老闆娘米線,但係見到呢間好多人排,天氣又好熱就轉場試呢間😆結果真係冇令我哋失望,好多野食都好特別又好食!🍛 黃咖喱牛腩好好好食😋 呢到嘅咖喱好香椰汁味,送飯一流,唔喜歡澱粉質嘅吃貨嘉嘉都忍唔住一口接一口,超級推推推! 叫左呢個包你唔後悔🤤🐔 泰式鳳爪呢個小食午餐只係加$25,好抵食,份量比出面多好多,唔係好多菜底。呢個鳳爪連埋啲配菜洋蔥同香菜簡直一流, 凍凍地又酸辣辣好開胃,必點!🥤 芒果百香果沙冰芒果沙冰可以解辣,叫左辣野叫佢就岩哂🤤🤤🌶 雖然呢個好好飲,但係就真係唔係用真芒果打出嚟嘅沙冰,當佢係台灣飲品店買到嘅芒果沙冰差唔多。🍜 豬頸肉酸辣湯河上面有啲扮趣卜卜但係又unun地嘅唔知咩薄片,唔好食🥲🥲 加上啲冇咩魚味嘅魚蛋,呢個就唔推介啦🙅🏻‍♀️ 豬頸肉就正正常常🧋泰式奶茶正宗嘅泰式奶茶好甜,但係呢杯嘅甜度就較得啱啱好,泰式奶茶亦都比平時嘅茶餐廳奶茶滑同香奶味,鍾意奶味嘅朋友必叫!🤤🤤

結果真係冇令我哋失望,好多野食都好特別又好食!

黃咖喱牛腩

🍛 黃咖喱牛腩