餐廳: 蟹仙海鮮蒸氣鍋 (龍崗道)
資訊:

2024-05-04 25 瀏覽
蟹仙海鮮蒸氣鍋 (龍崗道)地址:九龍城龍崗道2-4號地舖呢間蟹仙應該就係主店,蟹仙蒸氣海鮮鍋有幾間分店,已有多年歷史據我所知店舖老闆有門路接收外國產地既蟹,品質勁有保證,每樣海鮮都勁新鮮,好好味,好鮮甜!而且價錢唔會係海鮮價,明碼實價寫晒落餐牌到👍依樣野真的不是間間做海鮮既店能做到,每個套餐價錢都寫明包邊幾樣海鮮,我今次就叫咗佢既尊貴海鮮套餐,有十款食物,每位都只係$419野生膏仔蟹招牌鎮店之蟹,蟹肉勁多勁肥美,蟹膏同蟹肉一齊大大啖咁食!一流享受,最愛!加拿大野生海虎蝦好大隻既蝦,食落真係好鮮甜,蝦肉好有口感,係新鮮既味道!台灣九品鮑大大粒,貝殼有九個小孔,有海水既味道,感覺置身於海洋當中😋韓國釜山珍珠蠔鮮甜,鮮甜,真係好鮮甜😄蟹黃大元貝大大隻元貝,口感十足😋紐西蘭刀貝蚌得,野生青口好特別,店員會幫我地蒸,完全唔使自己動手,唔洗驚蒸唔熟,保證將最新鮮既海鮮呈現係你嘴巴前!超正~太平洋饅頭蟹住係海洋深處既蟹,只有係交配期先係上岸,唔係咁易捉到!肉質雖小,但鮮甜味道搭救👍
蟹仙海鮮蒸氣鍋 (龍崗道)
地址:九龍城龍崗道2-4號地舖

野生膏仔蟹

加拿大野生海虎蝦
好大隻既蝦,食落真係好鮮甜,蝦肉好有口感,係新鮮既味道!

台灣九品鮑
大大粒,貝殼有九個小孔,有海水既味道,感覺置身於海洋當中😋

韓國釜山珍珠蠔
鮮甜,鮮甜,真係好鮮甜😄

蟹黃大元貝
大大隻元貝,口感十足😋

紐西蘭刀貝蚌得,野生青口

太平洋饅頭蟹