2023-05-20 40 瀏覽
好久不見的朋友終於回港、立即book定枱食晚飯! 朋友介紹位於銅鑼灣Zing! 的shining bar, 裝潢跟一般酒吧無異、想不到竟然有中菜吃。平日晚上6pm-8pm 有happy hour, $68可選紅白酒,酒吧主打串燒、配酒真係好夾~店主推介的cocktail 以紅莓和荔枝調配、淡淡地好清新、杯子打卡一流。避風塘魷魚鬚辣辣地幾惹味串燒款式眾多、雞翼、豬肉串、冬菇都燒得啱啱好、仲係好juicy.燒金菇鋪上勁多蒜好好味!估唔到酒吧仲有川菜,酸菜魚魚片鮮嫩無骨、賣相吸引、水準也不錯哦。炸鮮奶香脆可口紅糖糍粑煙煙韌韌、唔會太甜。這間應該是我到過最fusion的酒吧,約朋友飲野唔係淨係叫小食、仲可以食川菜串燒,店主都好nice,下次可以再去~

避風塘魷魚鬚辣辣地幾惹味

燒金菇鋪上勁多蒜好好味!

炸鮮奶香脆可口

紅糖糍粑煙煙韌韌、唔會太甜。