餐廳: The Chinese Library
資訊:

2022-09-27 783 瀏覽
從來未去過間咁差嘅餐廳!首先book位嘅時候已經好嬲 我喺Google嗰度用信用卡book位 …. Book位嘅時候從來冇mention過要48小時內cancel否則就會收返$500… 我係嗰朝9:00 cancel 我book咗用餐時間係下午1:00 跟住夜晚六點有人message我 話如果我唔係一個月內book番 就收我每人$500 *7 即係三千幾蚊 已經好無奈…. 咁算我book返 然後再去食 真係嬲到震 首先服務態度差已經唔講 仲要特登騎劫客人…..嗰個unlimited dim sum brunch 有兩張Menu一張係點心 一張係嘢飲 … 點心嗰張好清晰 反正要加錢嘅嘢食喺隔離都會加返要比嘅價錢 上面寫住$567 per person 跟住佢夾住左一張drink menu 真係好有趣 佢某啲Cocktail喺隔離有寫價錢 其他全部都冇 上面係寫住unlimited dim sum brunch ….. 正常人都會以為佢其他drink 唔使錢 然後我哋每人叫左杯香檳 都冇乜點飲最後佢每人收我哋$500 for drinks only total 3000 淨係for嘢
嗰個unlimited dim sum brunch 有兩張Menu一張係點心 一張係嘢飲 … 點心嗰張好清晰 反正要加錢嘅嘢食喺隔離都會加返要比嘅價錢 上面寫住$567 per person 跟住佢夾住左一張drink menu 真係好有趣 佢某啲Cocktail喺隔離有寫價錢 其他全部都冇 上面係寫住unlimited dim sum brunch ….. 正常人都會以為佢其他drink 唔使錢 然後我哋每人叫左杯香檳 都冇乜點飲最後佢每人收我哋$500 for drinks only total 3000 淨係for嘢飲 …係勁唔合理 佢話 係$500一個人 … menu 上面完全冇mention過 係Per person然後買單八千幾蚊 雖然最後經理出嚟平息左
話係佢哋問題 收返我哋$500 for 7個人嘅嘢飲 但係都好離譜 從來都未見過啲咁離譜嘅餐廳 中間我哋仲叫咗一啲要加錢嘅餸 係冇嚟過 然後個經理仲要係咁屈我哋話我哋食咗 作為一間高級餐廳 真係好失敗 冇諗過會有啲咁Experience 故意騎劫客人 大家真係千祈唔好幫襯 助長呢啲餐廳