2009-01-12 15 瀏覽
哈哈.呢餐係同另一位食家mrscalculator的慶生飯.我相信佢都會寫番不過我決定搶先一寫呀~~~由於我地都幾想試呢間.所以就決定佢生日去食啦不過因為只限member.所以我就被迫要上網reg membership然後再confirm 自己係ug.then 仲要打電話去confirm~~不過為左人地生日開心.冇所謂啦 我地一行7人.好準時咁到左~~仲reserve左招牌鹽焗雞!!叫左出名既:蝦多士、杏汁豬肺湯仲有豆苗、咩咩咩魚脆同楊洲炒面!! (當然叫左幾個白飯 share~~)個人真係好欣賞個杏汁豬肺!!!!!!!! 超好飯.真係出面飲唔到~~~ 我仲偷偷地飲左2bowl~~ 哈哈不過好可惜唔記得左幾 $蝦多士都ok~~ 夠脆口.不過唔夠我印象中佐敦某酒樓咁好食.價錢都ok的52元4隻~~ reasonable啦反而雞真係有d失望...唔差既不過真係冇特別.食落都唔覺有鹽味而且.280一隻!! 過份左wow!!!! 不過佢keep哂所有內藏俾我.密密食都不錯的但我就唔recommend大家叫啦其他都不過不失.ok的反而男同學們就覺得呢間麻麻地話同出面中菜冇分別wow~~ 埋單90
哈哈.呢餐係同另一位食家
mrscalculator的慶生飯.我相信佢都會寫番
不過我決定搶先一寫呀~~~

由於我地都幾想試呢間.所以就決定佢生日去食啦
不過為左人地生日開心.冇所謂啦

我地一行7人.好準時咁到左~~
仲reserve左招牌鹽焗雞!!
叫左出名既:蝦多士、杏汁豬肺湯

個人真係好欣賞個杏汁豬肺!!!!!!!! 超好飯.
真係出面飲唔到~~~ 我仲偷偷地飲左2bowl~~ 哈哈

不過好可惜唔記得左幾 $

蝦多士都ok~~ 夠脆口.
不過唔夠我印象中佐敦某酒樓咁好食.價錢都ok的
52元4隻~~ reasonable啦

反而雞真係有d失望...唔差既
不過真係冇特別.食落都唔覺有鹽味
而且.280一隻!! 過份左wow!!!!
不過佢keep哂所有內藏俾我.密密食都不錯的
但我就唔recommend大家叫啦

其他都不過不失.ok的
反而男同學們就覺得呢間麻麻地
話同出面中菜冇分別wow~~

埋單908~ 祝mrscalculator 生日快樂啦

• 杏汁豬肺湯