2018-02-20 1161 瀏覽
幾年前食過一次午餐,今次去完年宵,見天后好多餐廳都排曬隊,就行入少少比較少人的街道,在大排檔和韓國餐廳之間選了後者,畢竟是情人節!入到去已經滿座,記得上次lunch嚟冇咩人。侍應叫我哋等等,話好快有位,同時有另一對情侶都在等,但通道有點窄,侍應推著車收拾餐碟都沒位置企住等,去外面又凍,好彩好快有位。坐低後越來越多人,擠在通道等,唔知點解冇派籌,就靠侍應自己認邊個嚟先,有啲先到但被逼在後面的顧客被忽略,有些訂了位的因為未有檯空出來,都要等……就覺得安排入座有待改善,尤其大時大節咁多客人。不過侍應的態度都很友善,情人節只有套餐叫,冇石頭窩飯,叫了1個情人節套餐和單叫套餐。前菜是生牛肉沙律,我們不太敢直接生吃,只試了一點點生的,剩下的就全部烤熟~哈哈哈之後不斷上菜,烤肉,好香好吃,還有甜品,吃得超飽的回家💕

之後不斷上菜,烤肉,好香好吃,還有甜品,吃得超飽的回家💕
2018-02-14