2005-11-04 5 瀏覽
尋晚一班舊同事聚舊.. 一行四人.. 來到這間店試試..入到去.. 環境都幾唔錯.. 張都夠大.. 我地今次叫了四個菜.. 及甜品..首先來的是客家煎釀豆腐.. 一客八件.. 沒有什麼特別.. OK咁la..第二道菜係炸雞軟骨.. 唔錯.. 幾香口.. 份量亦足夠..第三道菜係蟹肉炒粉絲.. 非常麻麻.. 因為冇乜味.. 及太多蛋絲.. 最係一道菜係咸肉炒菜苗.. 好咸及油.. 都幾難食.. 菜苗原來只不過係菜心.. 初時仲以為佢\地上錯菜.. 原來菜苗就係指菜心喎.. 好奇怪... 食完之後叫左甜品.. 楊枝金露+芒果布甸.. 我淨係食左楊枝金露.. 好好飲.. 總括而言.. 環境都幾舒適.. 但食物質素麻麻地.. 可能其他小菜會好食.. 但我地唔識叫掛.. 反正價錢唔算貴.. 可以一試既..
尋晚一班舊同事聚舊.. 一行四人.. 來到這間店試試..