成日食西餐 食返餐中菜囉🤷🏻‍♀️點知出哂事兩個人 奢侈啲 叫隻 #片皮鴨 再叫多兩個小菜真係想講粗口🤬🤬🤬首先 客已經唔多 先上咗兩個小菜 等嘅時間合理但隻片皮鴨 我兩個小菜食完都仲未到望吓隻錶 再望返張單😱佢地係咪要去捉隻鴨嚟劏呀?!九個字都仲未整好?! 同個經理講 夠膽死話多客 爆場 所以要等耐啲😂😂 平日夜晚 你個場都仲未坐爆喎🙄🙄講返食物先~#欖菜肉鬆乾煸四季豆 $88呢個正正常常 由於我地冇叫白飯 所以覺得略為偏鹹 餸飯會好啲#哈哈生炒骨 $128點菜時冇特別留意佢個名 一心以為係菠蘿生炒骨上到枱都冇為意 (有圖有真相 個樣好正常)擺落口時就發覺咁奇怪嘅😱😱點解啲菠蘿嘅口感同味道咁奇怪嘅🤢🤢再望返張單 原來「哈哈」 真係🤣🤣🤣 係哈密瓜成件事勁奇怪 同生炒骨啦 同佢個汁啦 一啲都唔match 不過唔緊要啦。。。😔 生炸骨先係重點🤷🏻‍♀️放心 啲骨係唔錯嘅😉 只不過呢碟奇怪野 一啲都唔值$128 啫🤑🤑等咗成個鐘嘅 #北京片皮鴨 終於出場啦~先放咗個擺咗皮嘅蒸籠上枱 再有碟青瓜條、蔥 同甜醬果兩條配菜 啲青瓜同蔥 一睇就知砌完擺咗好耐 擺到乾哂咁濟😑😑個蒸籠仲有啲煙出 真係剛蒸
成日食西餐 食返餐中菜囉🤷🏻‍♀️點知出哂事

兩個人 奢侈啲 叫隻 #片皮鴨 再叫多兩個小菜
真係想講粗口🤬🤬🤬
首先 客已經唔多 先上咗兩個小菜 等嘅時間合理
但隻片皮鴨 我兩個小菜食完都仲未到
望吓隻錶 再望返張單😱佢地係咪要去捉隻鴨嚟劏呀?!
九個字都仲未整好?!

講返食物先~
#欖菜肉鬆乾煸四季豆 $88
欖菜肉鬆乾煸四季豆

#哈哈生炒骨 $128
哈哈生炒骨

點菜時冇特別留意佢個名 一心以為係菠蘿生炒骨
上到枱都冇為意 (有圖有真相 個樣好正常)
再望返張單 原來「哈哈」 真係🤣🤣🤣 係哈密瓜
成件事勁奇怪 同生炒骨啦 同佢個汁啦 一啲都唔match
不過唔緊要啦。。。😔 生炸骨先係重點🤷🏻‍♀️

等咗成個鐘嘅 #北京片皮鴨 終於出場啦~
先放咗個擺咗皮嘅蒸籠上枱 再有碟青瓜條、蔥 同甜醬
個蒸籠仲有啲煙出 真係剛蒸好攞出嚟
薄餅皮

重點隻鴨啦~
阿叔叔問我地要唔要影相先 好似好有服務咁喎😏
跟著攞返過架車位係旁邊幫我地片
我真心好想投訴囉🤬🤬🤬
佢點解可以處理食物 仲要依家疫情 佢可以唔帶返個手套🧤嘅⁉️
仲要聽到佢咳左幾下 衛生意識極差‼️‼️‼️

至於食物質素🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
好明顯隻鴨片完啲皮俾我地 一定係會攞返入去循環再用
砌返啲肉嚟整其他餸菜😵‍💫
點解咁講?! 係睇阿叔刀工幾好~
真係片到得塊皮俾我地 冇肉架~

咁都不得止 夾起塊薄餅皮
出事啦🥴🥴 塊皮厚過。。。
諗到啦 好似蔥油餅咁上下厚度啦🤣🤣
北京片皮鴨

簡單嚟講。。。呢餐係垃圾!

食物差 環境差 服務差 衛生餐!!!
仲要收成$13 一個人茶錢 冇水又冇人加
成個場得阿叔加一個阿姐
仲要再加一 真係唔知講咩好🤷🏻‍♀️

北京片皮鴨
60 分鐘 (堂食)