2008-03-25 11 瀏覽
一直都想去試試看這間終於在elements逛街所以就去試一下。---難找好難找的餐廳- - 看地圖都要睇成幾分鐘服務很好這個我不能不承認。食物方面:首先叫左個omakase sashimi set 因為太多種魚既關係所以師傅都叫我選這個。然後我也叫了三文魚腩火炙燒<-- 5粒星!! 又唔會太油膩味道岩岩好另外仲加左個生蠔這個我真的要讚不絕口!! 北海道的因為平時我唔係咁鐘意吃到太多肉既生蠔可能因為覺得太腥既原因吧但這個來自北海道新鮮運道的生蠔超級好吃那些肉彈牙又新鮮一d都唔腥仲加上佢有5款汁去配搭所以好吃好好吃。最失望反而係我叫既main course:$1000 的7 oz 日本牛這個價錢吃到的真的覺得不值。肉質唔夠軟,我半生熟吃都覺得有d 韌完全減分銀雪魚肉又係太韌加上個汁好奇怪的味道好見人見智最後dessert 朱古力心太軟~ 佢地最錯係配那個海鹽雪糕完全難吃我吃了一口= = 哇好難吃心太軟味道很好裡面有紅豆配搭幾好...只是個雪糕累事我會再返去食但絕對唔會再叫那個牛肉同銀雪魚可能會再試試看那個sukiyaki >"<
---難找好難找的餐廳- - 看地圖都要睇成幾分鐘

服務很好這個我不能不承認。
另外仲加左個生蠔這個我真的要讚不絕口!! 北海道的

銀雪魚肉又係太韌加上個汁好奇怪的味道好見人見智