今日同女朋友食lunch 想揾個靜啲嘅地方 就去左尼間食尼度環境都幾舒服 枱同枱之間都隔得幾開👍🏼仲有好多畫畫嘅野賣🎨 好artistic😂因為係自助形式 所以要自己出去嗌同攞野食Lunch set係Soup+Main+Drink+Dessert嘅combination 好豐富🤤南瓜湯中規中矩🤔我嗌左明太子忌廉汁帶子意粉 明太子唔會太鹹🤔忌廉汁好creamy 帶子都大粒嘅 不過得兩粒 咁就岩岩好一人一粒啦😈😂份量just fit👍🏼加多杯熱latte 咖啡味同奶都好香 好飲👍🏼 女朋友就嗌左蟹肉蟹膏意大利飯🦀未食已經好香蟹味🤤真係幾多蟹肉 啲飯煮得剛剛好仲好creamy👍🏼我哋唔係好大食 但係覺得份量可以再多啲🙈加杯凍latte 咖啡味同奶都好香 加左冰都唔淡 正!!!!!👍🏼甜品就係朱古力蛋糕同brownie🍫細細舊但係賣相幾好 唔會覺得好cheap嘅感覺🤔我地都覺得brownie好食啲🙈
今日同女朋友食lunch 想揾個靜啲嘅地方 就去左尼間食

因為係自助形式 所以要自己出去嗌同攞野食