同事想食好啲坐得舒服啲就搵左呢間黎試下,黎到即刻覺得好正😝。戶外有空間,不過熱就無坐出去。原本想坐梳化位,不過食得唔方便所以都係默默轉番普通位坐😂。Weekday既set lunch有包花茶,雖然價錢絕對唔係平,但勝在有環境同打卡位,加埋杯花茶休息放鬆下👍🏻。🔅40度三文魚 ($100)三文魚都幾大碟,配有好多沙律菜🥗,口感偏清淡,想green啲健康啲可以叫呢個set 👍🏻。用低溫煮三文魚可以保持佢既肉質鮮嫩😋,因為老左就唔好食鞋口。🔅黑松露意大利白醬 ($110)好香芝士同黑松露味!份量都好夠,加埋有芝士,一個人食晒成碟就膩左少少,建議share 食就perfect😝!(Menu串錯BLACK字…)🔅MIDSUMMER DREAM 加左幾種花既花茶,幾香,唔會好濃,好清新,加埋個環境真係幾relax。💬Lunch呢個價錢唔係平,但有環境搭夠,野食都夠誠意👍🏻。

40度三文魚
🔅40度三文魚 ($100)
黑松露意大利白醬
🔅黑松露意大利白醬 ($110)
MIDSUMMER DREAM
🔅MIDSUMMER DREAM