2023-10-28 126 瀏覽
同長輩食韓國餐廳離不開都係食韓燒放題因為食部隊鍋、紫菜卷會俾人「吟沉」🤣話「喺屋企自己整都得」所以想帶長輩出去食特式韓國菜就要有特別嘅裝修同特別嘅嘢食啦今次同媽咪食呢間韓國餐廳,環境佈置好特別好似韓劇裡面嘅澡堂嘅感覺🧼好新穎好啱打卡😆我地叫咗招牌菜芝士牛肉部隊鍋上菜嘅賣相好正🤩牛肉片整成花形狀,好eye catching而且份量都係非常足夠兩個人食食得好飽不過內容就冇咩特別,不過不失另外仲有試咗好多人打卡嘅Tiramisu牛角包窩夫不過食落比較普通,冇咩驚喜感覺餐廳裝潢特別,不過食物就較普通不過寫食評當下餐廳已經暫停營業希望如果會捲土重來嘅話嘢食方面可以加啲特別item啦☺️
同長輩食韓國餐廳
離不開都係食韓燒放題
因為食部隊鍋、紫菜卷會俾人「吟沉」🤣
話「喺屋企自己整都得」
所以想帶長輩出去食特式韓國菜
就要有特別嘅裝修同特別嘅嘢食啦

今次同媽咪食呢間韓國餐廳,環境佈置好特別
好似韓劇裡面嘅澡堂嘅感覺🧼
好新穎好啱打卡😆

我地叫咗招牌菜芝士牛肉部隊鍋
上菜嘅賣相好正🤩
牛肉片整成花形狀,好eye catching
而且份量都係非常足夠
兩個人食食得好飽
不過內容就冇咩特別,不過不失

另外仲有試咗好多人打卡嘅Tiramisu牛角包窩夫
不過食落比較普通,冇咩驚喜感覺

餐廳裝潢特別,不過食物就較普通
不過寫食評當下餐廳已經暫停營業
希望如果會捲土重來嘅話
嘢食方面可以加啲特別item啦☺️
  • 韓式牛肉部隊鍋
2023-10-16 70 瀏覽
今日嚟到呢一間喺深水埗福榮街嘅韓國餐廳,咁啱朋友話想食韓國嘢,咁就揀咗呢一間係shopping之後附近嘅餐廳!比較推介佢嘅牛肉拌飯,分量嚟講亦都非常多,唔會話得幾件牛肉,我同朋友都覺得非常抵食,而且佢拌飯嘅配料入邊亦都非常多,增加咗拌飯嘅口感,呢個位非常值得加分!另外我哋要做一個炒粉絲,炒粉絲,就正正常常,亦都唔會話太油,餐廳亦都加咗椰菜同埋蘿蔔絲增加口感,鍾意食韓國嘢嘅朋友都可以試吓呢間餐廳,性價比都算高!
2023-10-04 42 瀏覽
呢間韓國餐廳以韓式澡堂為主題,店內仲有好多打卡位📸提拉米蘇窩夫 $38以牛角酥壓成窩夫,窩夫外脆內軟😍富有牛油香🧈中間嘅手指餅夠濕潤👍🏻 tiramisu個cream味道香滑濃郁😋帶有少少酒味,面頭灑上咖啡粉炸年糕腸仔串2條 $48年糕同腸仔外層少少脆,年糕內裏煙煙韌韌🤩面頭淋上甜辣醬,味道好惹味😋蒜蓉豉油炸雞(半份) $88炸雞外脆內軟😋肉質嫩滑,蒜蓉同豉油味道好濃😍韓式柚子炸雞(半份) $88炸雞都係外脆內軟😍柚子味道酸酸甜甜,肉汁好juicy😋
呢間韓國餐廳以韓式澡堂為主題,店內仲有好多打卡位📸

提拉米蘇窩夫 $38

炸年糕腸仔串2條 $48

蒜蓉豉油炸雞(半份) $88
炸雞外脆內軟😋肉質嫩滑,蒜蓉同豉油味道好濃😍

韓式柚子炸雞(半份) $88
炸雞都係外脆內軟😍柚子味道酸酸甜甜,肉汁好juicy😋
2023-10-02
  • 韓式柚子炸雞
  • 蒜蓉豉油炸雞
  • 提拉米蘇窩夫
長沙灣澡堂風打卡餐廳 — 新沙洞澡堂呢間長沙灣嘅韓國餐廳,以澡堂為主題既設計,牆邊設有花灑同鏡,仲有一幅燒酒牆可以比大家打卡添📸🥐法式焦糖燉蛋牛角酥窩夫Croffle($58)窩夫外皮酥脆,燉蛋滑嫩,焦糖亦好脆口🦀招牌醬油拼盤($288)醬油拼盤包括有一隻醬油蟹、四隻醬油蝦、一碗麻油紫菜飯醬油蟹同醬油蝦都好新鮮,味道鮮甜,調味岩岩好,醬油味道唔會好咸,蝦肉都好鮮嫩彈牙,面且蟹膏同蝦膏都幾多,可以撈埋麻油紫菜飯食!🐷鐵板烤濟州黑毛豬($168)黑毛豬已預先烤至半熟,上枱烤5分鐘,再剪成條狀再烤多一障就食得~外皮帶有淡淡的炭烤香氣,而且勁香油脂味,咬落更好爽口!🍗韓式柚子炸雞($88)叫左半份,醬汁真係勁多,可以充分沾滿每一個炸雞!而且炸雞質感好嫩滑!
長沙灣澡堂風打卡餐廳 — 新沙洞澡堂

🥐法式焦糖燉蛋牛角酥窩夫Croffle($58)
窩夫外皮酥脆,燉蛋滑嫩,焦糖亦好脆口

🦀招牌醬油拼盤($288)

🐷鐵板烤濟州黑毛豬($168)

🍗韓式柚子炸雞($88)
2023-09-12 34 瀏覽
又去澡堂打卡食韓國嘢😋 新沙洞澡堂這地方既可以打卡聚會聊天,又可以嘗到不同的韓國美食,是個不錯的好去處🤗🎈鐵板烤濟州黑毛豬 $168這黑毛豬肉肥瘦參半,肉嫩脂香,愈烤愈油香四溢🤭 喜歡這口感的,值得一試😁🎈韓式水冷麵 $98這裡的水冷麵不錯,湯底清甜,麵身煙韌爽口,重點夠凍👍🎈麻辣芫荽炸雞 $88/半份🎈雪花芝士炸雞 $88/半份炸雞外脆內嫩,其中我最喜歡麻辣芫荽口味,好惹味🤤 🎈炸年糕腸仔串2條 $48這道是韓國街頭小食,我很喜歡,好吃又抵食💕🎈提拉米蘇窩夫 $58這裡的croffle應該是必吃的吧~ 夠酥脆😋🎈藍柑橘自桃梳打特飮 $48🎈韓國果粒桃 $20飲品清爽解喝,凍飲更爽😂

🎈鐵板烤濟州黑毛豬 $168

🎈韓式水冷麵 $98

這裡的水冷麵不錯,湯底清甜,麵身煙韌爽口,重點夠凍👍

🎈麻辣芫荽炸雞 $88/半份
🎈雪花芝士炸雞 $88/半份

炸雞外脆內嫩,其中我最喜歡麻辣芫荽口味,好惹味🤤

🎈炸年糕腸仔串2條 $48

這道是韓國街頭小食,我很喜歡,好吃又抵食💕

🎈提拉米蘇窩夫 $58
這裡的croffle應該是必吃的吧~ 夠酥脆😋

🎈藍柑橘自桃梳打特飮 $48
🎈韓國果粒桃 $20
飲品清爽解喝,凍飲更爽😂
2023-08-29
生日
2023-09-10 42 瀏覽
嬲到要打第一篇食評,睇到5百幾個好評,心諗唔會差得去邊,8:20入座一坐低服務員就話9:15要交枱,用手機落單,點左半份炸雞,一份黑毛豬,炸雞有5舊,size比例2舊cp雞球左右,重點係炸到老過我阿媽,柴到不得了,黑毛豬好有儀式感,有個爐仔加一小碟醬併盤,肉質ok好食不過好細塊,size比例女性手掌唔連手指咁上下大,收我168一份豬生菜都無條,呢個地段我唔信會貴得過尖沙咀,零服務仲收加一,真係得啖笑,永遠black list !!
2023-09-10
2023-09-08 24 瀏覽
新沙洞澡堂 辣炒年糕 HK$ 148新沙洞招牌炸物拼盤大份HK$ 168豬肉包菜套餐 HK$ 328法式焦糖燉蛋窩夫 +HK$ 38炸雞 HKS 88一進門,我立刻就被溫馨的氛圍所吸引。菜單提供各種菜餚,可滿足各種口味。從經典的最愛到創新的創作,總有一款可以滿足您的各種需求。豐富的酒單同樣令人印象深刻,提供多種本地和國際品牌的選擇。主菜我選擇了新沙洞招牌炸物,配上豬肉包菜套餐。菜餚很快就上桌了,工作人員確保我的用餐體驗無縫且愉快。為了結束這次非凡的美食之旅,我享用了一份法式焦糖燉蛋窩夫作為甜點。總的來說,新沙洞澡堂在各個方面都超出了我的預期。對細節的關注、卓越的服務和出色的口味使其成為任何美食愛好者的必去之地。無論您是慶祝特殊場合還是只是尋求難忘的用餐體驗,這家餐廳一定會給您留下深刻的印象。我強烈推薦它並熱切期待我的下次訪問。😋靜靜雞指數 🐥🐥🐣🥚🥚🔂再偷食指數 ✅✅✅✅☑️💲減荷包指數 💸💸💵💵💵——————————————————店舖資料📍 長沙灣福榮街506-510號榮發閣地下A1號舖
新沙洞澡堂

辣炒年糕 HK$ 148
新沙洞招牌炸物拼盤大份HK$ 168
豬肉包菜套餐 HK$ 328
法式焦糖燉蛋窩夫 +HK$ 38
炸雞 HKS 88

一進門,我立刻就被溫馨的氛圍所吸引。

😋靜靜雞指數 🐥🐥🐣🥚🥚
🔂再偷食指數 ✅✅✅✅☑️
💲減荷包指數 💸💸💵💵💵
——————————————————
店舖資料

📍 長沙灣福榮街506-510號榮發閣地下A1號舖
2023-09-03 33 瀏覽
二次到訪長沙灣韓式澡堂cafe!呢間餐廳真係好有特色㗎喇,佢嘅裝潢同設計真係好用心!一踏入去就可以見到一個個澡堂嘅元素🛁,牆上仲有花灑🚿招牌醬油拼盤 💰2️⃣8️⃣8️⃣醬油蟹同醬油蝦都好新鮮,唔洗擔心會有腥味。味道鮮甜,調味剛剛好,醬油嘅香氣濃郁。而且,醬油蝦肉都好鮮嫩彈牙,配埋黏糯鮮甜嘅蟹肉,撈埋紫菜油飯飯一流!鐵板烤濟州黑毛豬 💰1️⃣6️⃣8️⃣黑毛豬已經預先烤到差唔多熟,每邊燒2至3分鐘再剪開一粒粒,慢燒至外面帶有炭烤香氣,肉質爽嫩,加上醬汁同蒜片,真係好滿足!提拉米蘇窩夫 💰5️⃣8️⃣提拉米蘇窩夫係我哋嘅必點之選!窩夫烘得好酥脆,上面滿滿咖啡同朱古力味嘅忌廉,唔會太甜😋韓國啤酒 💰2️⃣4️⃣除咗打卡飲品,除有手工啤酒、米酒等選擇🎈新沙洞澡堂🎈長沙灣福榮街506-510號榮發閣地下A1號舖

招牌醬油拼盤 💰2️⃣8️⃣8️⃣

鐵板烤濟州黑毛豬 💰1️⃣6️⃣8️⃣

提拉米蘇窩夫 💰5️⃣8️⃣

韓國啤酒 💰2️⃣4️⃣
除咗打卡飲品,除有手工啤酒、米酒等選擇

🎈新沙洞澡堂🎈
長沙灣福榮街506-510號榮發閣地下A1號舖

2023-09-01 15 瀏覽
新開個時已經好想去試吓-路冇機會,終於等到去啦環境特別一入門口有個大澡堂,打卡一流因為我地食左午餐先去所以叫左出名嘅甜品試吓 ~法式焦糖燉蛋韓式牛角酥窩夫 🔺有驚喜燉蛋嫩惑 ~提拉米蘇窩夫 🔺都非常出色 ~雪嶽山 🔺特色飲品似富士山 ~焦糖鮮奶咖啡 🔺正常發揮
新開個時已經好想去試吓-路冇機會,終於等到去啦
環境特別一入門口有個大澡堂,打卡一流
因為我地食左午餐先去所以叫左出名嘅甜品試吓

~焦糖鮮奶咖啡
🔺正常發揮

2023-08-27
下午茶
🍴: 𝗦𝗶𝗻-𝘀𝗮 𝗗𝗼𝗻𝗴 𝗕𝗮𝘁𝗵𝗵𝗼𝘂𝘀𝗲🏠🤍📍: 𝗖𝗵𝗲𝘂𝗻𝗴 𝗦𝗵𝗮 𝗪𝗮𝗻, 𝙃𝙤𝙣𝙜 𝙆𝙤𝙣𝙜 🇭🇰 🌟 A Korean restaurant and café located in Cheung Sha Wan. With Korean bathhouse-themed decorations at the entrance area, you can take some IGable shots there!!🌟We have ordered their bibimbap and fried chicken🍗 Both of them are nice and the portion is enough for girls🫶🏻 We are lucky to get a seat without queuing but there are a lot of people taking pics at the entrance area so didn’t get a chance to take some snapshots🥺🌟We would love to tr
🍴: 𝗦𝗶𝗻-𝘀𝗮 𝗗𝗼𝗻𝗴 𝗕𝗮𝘁𝗵𝗵𝗼𝘂𝘀𝗲🏠🤍

🌟We would love to try out their dessert menu (the croffles!!) but we were too full after the two main dishes🥺might go again just for trying their croffle next time!!

⭐️: 𝗞𝗼𝗿𝗲𝗮𝗻 𝗦𝘁𝘆𝗹𝗲 𝗕𝘂𝗹𝗴𝗼𝗿𝗴𝗶 𝗕𝗶𝗯𝗶𝗺𝗯𝗮𝗽 / 韓式牛肉拌飯
💰:💲88
👅: 💎💎💎(3/5)

⭐️: 𝗬𝘂𝘇𝘂 𝗙𝗿𝗶𝗲𝗱 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 / 韓式柚子炸雞
💰:💲88(half) / 168(whole)
👅: 💎💎💎(3/5)
  • 韓式柚子炸雞
2023-08-26 24 瀏覽
[ 新沙洞澡堂 ]網上見到呢間裝潢似韓式澡堂餐廳,最近做緊醬油拼盤優惠,即刻拉埋朋友去食下先。✿ 新沙洞招牌醬油拼盤 原價$288 特價$198炎熱嘅夏天最適合食冷盤,呢個醬油拼盤有蟹🦀️1隻&蝦🦐4隻,醬油蟹蟹膏鮮甜,醬油蝦肉質軟嫩,拌麻油紫菜飯食,咸度剛好😋。✿ 炸年糕腸仔串2條🍢 $48串串非常有份量,年糕微微炸過,外皮脆卜卜,內裡軟糯有口感。腸仔配上甜辣醬,甜甜辣辣好開胃。✿ 提拉米蘇窩夫🧇🧇 $58牛角窩夫🥐🧇烤得香脆,配上濃厚嘅Tiramisu,甜度適中。✿ 藍柑橘白桃梳打特飲 $48✿ 雪嶽山 $582款特飲造型好靚🫶🏻,藍色外觀飲落啖啖白桃梳打🍑🍑,不會太甜。而雪嶽山味道類似可爾必思。總結🫦食物價錢合理,餐廳環境猶如置身澡堂當中,感覺好特別呀🤣🤣。✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿新沙洞澡堂地址: 長沙灣福榮街506-510號榮發閣地下A1號舖電話: 26666881✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
[ 新沙洞澡堂 ]

✿ 新沙洞招牌醬油拼盤 原價$288 特價$198

✿ 炸年糕腸仔串2條🍢 $48

✿ 提拉米蘇窩夫🧇🧇 $58

✿ 藍柑橘白桃梳打特飲 $48
✿ 雪嶽山 $58

總結🫦
食物價錢合理,餐廳環境猶如置身澡堂當中,感覺好特別呀🤣🤣。
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
新沙洞澡堂
地址: 長沙灣福榮街506-510號榮發閣地下A1號舖
電話: 26666881
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
  • 提拉米蘇窩夫
  • 藍柑橘白桃梳打特飲
【SIGNATURE 多選擇高質人氣澡堂餐廳🇰🇷】呢一間其實我係佢啱啱新開果陣食,但拖到宜家先介紹俾大家😳但想講我覺得佢CP好高💯佢用韓國澡堂做主題,有個專用位打卡📸仲要嘢食都好好食又大份😋心掛掛好想再食但耐可我真係好少出深水埗或者長沙灣😩嘢食SHARE完全冇問題👍🏼-🍴韓式牛肉部隊鍋 (💰: 268)部隊鍋入面有好多料,份量都好大,有拉麵、午餐肉、腸仔、茄汁豆、牛肉、芝士、金菇💩湯底本身冇乜味,有包辛辣麵味粉俾你落😌你可以按自己喜好落味粉份量,落完就有啲辣味🌶熱咗之啲芝士仲會用攞湯底度,淡淡湯同麵都係有芝士味🧀.🍴櫻花水冷麵 (💰: 88)冷麵本身湯底都有少少味嘅,之前喺其他餐廳食個真嘅湯底係冇味㗎😭佢仲有好多冰🧊真係超級冷❄️有鉸剪俾你展開就唔使驚夾唔到💩仲有醋同埋芥辣俾你,驚你冇味😌.🍴炸雞蒜蓉豉油味 (💰: 88)份量都大,半份有5大舊🍗炸雞夠脆🤩雞肉夠嫩滑,醬油味夠濃🤓.🍴新沙洞招牌炸物拼盤細份 (💰: 98)炸物都炸得夠曬脆,又唔會得一大堆炸粉😌款式都多,有炸餃子🥟炸紫菜卷、炒芝士條、炒蕃薯、腸仔年糕串🙃加埋佢啲醬食好夾😍-💡佢啲甜品都勁IG ABLE🥺WAFFLE 同 TI
🍴韓式牛肉部隊鍋 (💰: 268)

熱咗之啲芝士仲會用攞湯底度,淡淡湯同麵都係有芝士味🧀
🍴櫻花水冷麵 (💰: 88)

🍴炸雞蒜蓉豉油味 (💰: 88)

份量都大,半份有5大舊🍗炸雞夠脆🤩雞肉夠嫩滑,醬油味夠濃🤓
🍴新沙洞招牌炸物拼盤細份 (💰: 98)

💡佢啲甜品都勁IG ABLE🥺WAFFLE 同 TIRAMISU 🥰好想食😭
💡有LUNCH SET 抵食啲🤪依家仲好似有醬油蟹食🦀
💡好似係PET FRIENDLY🐶
💡一大班人SHARE食啱晒🥰
💎推介指數: 💎💎💎💎 (選擇都多🥳)
💡性價比:✨✨✨✨
🍴ENCORE指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️(好想試埋甜品😋)

2023-08-21 22 瀏覽
而家呢間韓國餐廳以韓式澡堂為主題,佢哋嘅設計真係用心💛💛。你落到佢哋嘅地下,會見到白藍色嘅瓷磚鋪設,牆上掛滿咗鏡子同埋唔同嘅裝飾物件❣️❣️。加埋佢地會播韓國流行音樂,真係令你有種身處韓國嘅感覺😚😚。叫餐方面,佢哋採用QR code點餐系統,餐單上有好多套餐同埋小食,任你揀選😎。⭐️ 牛肉韓式部隊鍋 (年糕香腸串、煎餃子、辛拉麵、午餐肉、蟹柳、泡菜、白菜、豆腐、茄汁豆、菇)佢哋嘅部隊鍋材料好豐富,有白菜、午餐肉、豆腐、豬肉、蛋捲、蟹柳,仲有好邪惡嘅芝士片🤤🤤。湯汁好濃郁,牛肉好嫩滑,材料吸收咗整個湯汁🤩🤩,份量十分足夠😎。⭐️ 年糕香腸串至於炸香腸同年糕串,香腸外面塗上薄薄嘅蜜糖,炸得好脆口🤩。再加上彈牙嘅年糕,呢個組合口感真係好出色👍🏻👍🏻。⭐️ 炸甜薯拉絲芝士條仲有佢哋嘅甜薯拉斯芝士條,一上桌就可以感覺到佢係熱辣辣新鮮炸好😎。食落去好香脆,一口咬落去慢慢拉出嚟,就可以見到芝士拉絲嘅效果。番薯嘅甜味同芝士嘅微微鹹味相結合😍😍,成個組合都做得好出色😇😇。📍 新沙洞澡堂 Sinsa-dong bathhouse長沙灣福榮街506-510號榮發閣地下A1號舖Shop A1, G/F, Wing Fa

⭐️ 年糕香腸串

⭐️ 炸甜薯拉絲芝士條

📍 新沙洞澡堂 Sinsa-dong bathhouse
長沙灣福榮街506-510號榮發閣地下A1號舖
Shop A1, G/F, Wing Fat Court, 506-510 Fuk Wing Street, Cheung Sha Wan
牛肉韓式部隊鍋
年糕香腸串
牛肉韓式部隊鍋
年糕香腸串
已經bookmark左呢間餐廳好耐,今日咁啱去開長沙灣,當然要去試下。餐廳有唔少打卡位,一入門口有個小澡堂🛁牆身仲有花灑🚿内裏更有一幅燒酒牆🍻❥ 炸腸仔年糕串$48兩串炸腸仔年糕十分巨型🍡年糕炸得外脆內軟糯,不過有少少偏硬,加左韓式甜辣醬嘅腸仔更加惹味🤤作爲餐前小食,十分開胃。❥ 鐵板烤濟州黑毛豬 $168黑毛豬已預先烤到差唔多熟🐷上枱後我地將黑毛豬成一粒粒,職員提醒我哋唔洗燒咁耐,加熱一陣就可以了😋外面帶有炭烤香氣,内裏肉質爽嫩,配搭上醬汁蒜片🧄十分滿足。❥ 雪嶽山 $58上面打左啲白色泡泡🫧下面藍色嘅係波子氣水味乳酸梳打,飲落清涼爽口❥ 新沙洞牛肉部隊鍋(含芝士)$268好耐冇食部隊鍋啦🤣入面十分足料,有卷成玫瑰花型嘅牛肉🐮年糕腸仔串、午餐肉、茄汁豆、大量泡菜、芝士🧀蛋🥚紹菜🥬同埋辛辣麵🍜辛辣麵辣粉額外提供🌶️可按自己食得幾辣去添加😆泡菜湯底亦好惹味。可惜牛角酥窩夫已經賣哂,要下次先試到啦!
❥ 炸腸仔年糕串$48

雪嶽山
❥ 新沙洞牛肉部隊鍋(含芝士)$268
辛辣麵辣粉額外提供🌶️可按自己食得幾辣去添加😆
新沙洞牛肉部隊鍋(含芝士)
泡菜湯底亦好惹味。
可惜牛角酥窩夫已經賣哂,要下次先試到啦!
炸腸仔年糕串
雪嶽山
  • 新沙洞牛肉部隊鍋
2023-08-20 14 瀏覽
哩間澡堂做主題既餐廳好得意,一入門口就見到個打卡位,記得係Ig都見過人介紹佢!鐵板韓式醬牛肉 $128鐵板牛肉上枱滋滋聲,洋蔥醬汁好香,沾哂牛肉度炒得入味,忍唔住要餸個白飯😆炸雞 $88韓式柚子味食落比較清新無咁膩,外皮香脆好味👍🏻鐵板烤濟州黑毛豬 $168 + 生菜籃 $20哩個勁正🤤一個小火爐加鐵板自己煎香,烤到有格紋同埋油脂溢出賣相吸引,夠厚身再加一層比例岩岩好既肥膏,燒到焦香再夾菜食,一流😋雜莓伯爵茶特飲 $48酸甜加清香茶底,唔錯。Tiramisu牛角窩夫重點之一,牛角質地鬆化香而且好香牛油味,加埋tiranusu既軟滑,口感同味道都very good!

鐵板韓式醬牛肉 $128

炸雞 $88
韓式柚子味食落比較清新無咁膩,外皮香脆好味👍🏻

鐵板烤濟州黑毛豬 $168 + 生菜籃 $20

雜莓伯爵茶特飲 $48
酸甜加清香茶底,唔錯。

Tiramisu牛角窩夫