【SIGNATURE 多選擇高質人氣澡堂餐廳🇰🇷】呢一間其實我係佢啱啱新開果陣食,但拖到宜家先介紹俾大家😳但想講我覺得佢CP好高💯佢用韓國澡堂做主題,有個專用位打卡📸仲要嘢食都好好食又大份😋心掛掛好想再食但耐可我真係好少出深水埗或者長沙灣😩嘢食SHARE完全冇問題👍🏼-🍴韓式牛肉部隊鍋 (💰: 268)部隊鍋入面有好多料,份量都好大,有拉麵、午餐肉、腸仔、茄汁豆、牛肉、芝士、金菇💩湯底本身冇乜味,有包辛辣麵味粉俾你落😌你可以按自己喜好落味粉份量,落完就有啲辣味🌶熱咗之啲芝士仲會用攞湯底度,淡淡湯同麵都係有芝士味🧀.🍴櫻花水冷麵 (💰: 88)冷麵本身湯底都有少少味嘅,之前喺其他餐廳食個真嘅湯底係冇味㗎😭佢仲有好多冰🧊真係超級冷❄️有鉸剪俾你展開就唔使驚夾唔到💩仲有醋同埋芥辣俾你,驚你冇味😌.🍴炸雞蒜蓉豉油味 (💰: 88)份量都大,半份有5大舊🍗炸雞夠脆🤩雞肉夠嫩滑,醬油味夠濃🤓.🍴新沙洞招牌炸物拼盤細份 (💰: 98)炸物都炸得夠曬脆,又唔會得一大堆炸粉😌款式都多,有炸餃子🥟炸紫菜卷、炒芝士條、炒蕃薯、腸仔年糕串🙃加埋佢啲醬食好夾😍-💡佢啲甜品都勁IG ABLE🥺WAFFLE 同 TI
🍴韓式牛肉部隊鍋 (💰: 268)

熱咗之啲芝士仲會用攞湯底度,淡淡湯同麵都係有芝士味🧀
🍴櫻花水冷麵 (💰: 88)

🍴炸雞蒜蓉豉油味 (💰: 88)

份量都大,半份有5大舊🍗炸雞夠脆🤩雞肉夠嫩滑,醬油味夠濃🤓
🍴新沙洞招牌炸物拼盤細份 (💰: 98)

💡佢啲甜品都勁IG ABLE🥺WAFFLE 同 TIRAMISU 🥰好想食😭
💡有LUNCH SET 抵食啲🤪依家仲好似有醬油蟹食🦀
💡好似係PET FRIENDLY🐶
💡一大班人SHARE食啱晒🥰
💎推介指數: 💎💎💎💎 (選擇都多🥳)
💡性價比:✨✨✨✨
🍴ENCORE指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️(好想試埋甜品😋)