2023-08-05 925 瀏覽
記得依間首間係香港帶著首間以韓式澡堂🚿做主題既韓式cafe ,引起左一段小小既熱潮。 收藏左好耐, 今日同朋友去開長沙灣就決左試下。 門面以白色做主題。 一入門口就見到一個area係模擬澡堂風格。 岩哂打卡。 但係美中不足係擺左個電子屏幕係度😓 想影相打卡真係要就下位或者p下圖😓 唔知係咪因為少左人黎 見到其實都有少少污糟同塵。 除咗依個打卡位之外,隔離亦都會有一啲好似沖涼花灑等等嘅位置打卡, 都唔錯。 因為本身喺第間餐廳已經食咗主食, 所以就諗住嚟依間飲啲嘢 解下渴。 依間餐廳設有最低消費 :$60/位。 其實一杯飲品都差唔多價錢 所以還可以接受。 如果肚餓嘅都可以試吓啲主菜或者甜品。 飲品方面款款都好吸引。 同朋友分別叫左「雪嶽山」($58) 同「荔枝馬格麗米酒」($58) 。 職員叫我地係QR Code落單 但冇雪嶽山order ,結果就用OR Code落完一樣再手動幫我地落😓好快手送上飲品 雪嶽山賣相好靚,好似富士山咁飲落似乳酸味又似波子味既梳打。 荔枝馬格麗米酒,比意料中重酒味, 但係唔會難入口。飲落有淡淡既荔枝香,可能係因為米酒關係, 有小小辣辣地。 個人認為食物整理唔錯,

好快手送上飲品
雪嶽山賣相好靚,好似富士山咁
飲落似乳酸味又似波子味既梳打。
左:荔枝馬格麗米酒  右:雪嶽山

個人認為食物整理唔錯, 但係服務上就有待改善😓 店舖內客人唔多 但服務員好似唔多想理你咁, 向佢地反映落單冇該飲品 ,好似唔知點算咁😥😥 希望小小改善一下😓
左:荔枝馬格麗米酒  右:雪嶽山
  • 荔枝馬格麗米酒
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🛀 DIПIПG ΛƬ ΉIP KӨЯΣΛП BΛƬΉΉӨЦƧΣ @ 🌟 新沙洞澡堂《👽食神大媽愛韓食》.💁‍♀️ 圖片展示美食為:晚市韓式五花肉配生菜拼盤 HKD 328- 秘製蜂蜜蒜蓉豬手- 蒜蓉豉油炸雞- 香檳葡萄梳打特飲- 雪嶽山鐵板韓式醬牛肉 HKD 128招牌炸物拼盤 HKD 98- 年糕腸仔串- 炸蔬菜粉絲卷- 韓式餃子- 炸甜薯芝士條提拉米蘇牛角酥窩夫 HKD 58.👽 最近就有朋友仔帶大媽去一間整個主題係類似韓國嘅澡堂,但係喺室內嘅韓國餐廳,超可愛。行入D係好型格酒樽牆,兩種風格,裝修好有特色,打卡一流呀。.👀 見到呢度個晚餐套餐比單點優惠,即刻叫左一個「韓式五花肉配生菜拼盤」嘅二人晚餐!.🍖 首先嚟嘅係「秘製蜂蜜蒜蓉豬手」見到佢嘅時候已經聞到佢嘅香味,肉蒜蓉豬手嫩,好細心咁完全去骨一片片上碟,淋上蜜糖絕對加分,仲要有超級多蒜蓉,底層係沙律,完全唔會覺得油膩。.🐔 食韓國嘢又點可以唔叫炸雞,一於叫蒜蓉豉油試下 🧄 好多汁,唔會多炸粉,雞肉嫩滑大舊,好香脆,皮脆肉嫩,啲蒜味同埋豉油味道好濃郁,完美配搭。.🔥 朋友仔介紹
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
提拉米蘇牛角酥窩夫 HKD 58

韓式五花肉配生菜拼盤

秘製蜂蜜蒜蓉豬手

蒜蓉豉油炸雞

🔥 朋友仔介紹話必食呢款「鐵板韓式醬牛肉」果然無介紹錯,大大碟啖啖肉,牛肉煮得剛剛好唔會太硬,醬汁好味夠香,配埋好多蔬菜一齊食,正!

鐵板韓式醬牛肉

😋 另外再追加「招牌炸物拼盤」,裡面有四款唔同嘅炸物,分別係「年糕腸仔串」、「炸蔬菜粉絲卷」、「韓式餃子」同「炸甜薯芝士條」。其中「年糕腸仔串」好有彈性,仲有啲微微甜味。「炸粉絲卷」同「韓式餃子」入面有啲豬肉同埋蔬菜,煎得香脆,個餃身都唔會太厚、「炸甜薯芝士條」就好好咬口,有啲甜味,芝士好濃郁。

招牌炸物拼盤

🍹 跟餐會有兩杯飲品真係好划算,揀咗「香檳葡萄梳打特飲」同「雪嶽山」。兩杯都係酸酸甜甜、味道清新,唔會太甜,相對而言後者會冇咁酸。兩杯都好適合配搭其他濃味嘢食,尤其咁熱嘅天氣超級消暑。

香檳葡萄梳打特飲 & 雪嶽山

🥐 最後當然要叫甜品啦,點可以唔叫而家最時興嘅CROFFLE呀!揀咗「提拉米蘇牛角酥窩夫」,牛角酥層次分明,加埋提拉米蘇味道唔會太甜,有足夠酒味,好好食。

提拉米蘇牛角酥窩夫

🤩 整體黎講真係超級驚喜呀!晚餐套餐好抵食,嘢食超好味又超級IGable!❤️ 而家仲要有超級大優惠,就係可以半價叫「招牌醬油拼盤」!!!
🥳 原價 HKD 288,折左之後 HKD 144咋!😱
拼盤包括:招牌醬油蟹 🦀️ 醬油蝦 🦐 麻油紫菜飯 🍙
⭐️ 優惠期間:7月1日至7月31日 ⭐️
⚡️優惠條款 ⚡️
1)必須電話訂座預留拼盤,方可使用優惠,walk in 不可使用優惠
2)逢星期一至五晚市供應、星期六及日全日供應
3)每二人限購一份拼盤
4)需按優惠價收取加一服務費($144 + $14.4)
5)不可與店內其他優惠使用

鐵板韓式醬牛肉
香檳葡萄梳打特飲 & 雪嶽山
提拉米蘇牛角酥窩夫
2023-06-14 1115 瀏覽
🇭🇰✨長沙灣澡堂風打卡餐廳🇰🇷 牛角酥窩夫必嗌!之前食過大角咀新沙洞大排檔,今次試埋長沙灣澡堂😽食完兩次,我哋覺得「新沙洞」出品有保證🤣👍🏻餐廳具主題性,好適合打卡📸食物擺碟靚、味道唔錯😋✨特別推薦長沙灣澡堂嘅牛角酥窩夫Croffle🥐👍🏻牛角酥外皮酥脆,Creme Brûlée / Tiramisu 味都好食! 如果唔係食正餐,當去cafe下午茶食Croffle都ok😝① 晚市部隊鍋套餐 🍜 $348🔹包括韓式部隊鍋(牛肉或豬肉)、半份炸雞(自選味道)、飲品兩款;+$38 加配自選口味牛角酥窩夫一款🔹牛肉韓式部隊鍋🥢暫時見過最打卡able嘅部隊鍋!😍牛肉好似一朵玫瑰花🌹配料好多,例如:年糕香腸串、煎餃子、辛拉麵、午餐肉、蟹柳、泡菜、白菜、豆腐、茄汁豆、菇等。仲附上辛辣麵調味包、一隻雞蛋俾你自己打落去!🤣🔹半份甜辣炸雞🍗炸得好脆,雞肉嫩滑多汁,甜辣醬調味同濃稠度啱啱好😋🔹特飲:雪嶽山、玫瑰梳打特飲🍹雪嶽山令人聯想起富士山🗻💙飲落似比較淡味嘅波子汽水玫瑰梳打特飲🌹味道正常,如果想打卡可以嗌其他🤪🔹提拉米蘇窩夫 🥃🥐 $38牛角酥外皮酥脆🤤因為牛角酥壓扁咗,咬落去會比平時實淨😉本身以為係t
🇭🇰
✨長沙灣澡堂風打卡餐廳🇰🇷 牛角酥窩夫必嗌!

① 晚市部隊鍋套餐 🍜 $348

🔹牛肉韓式部隊鍋🥢
牛肉韓式部隊鍋

🔹半份甜辣炸雞🍗
炸得好脆,雞肉嫩滑多汁,甜辣醬調味同濃稠度啱啱好😋
半份甜辣炸雞

🔹特飲:雪嶽山、玫瑰梳打特飲🍹
雪嶽山令人聯想起富士山🗻💙飲落似比較淡味嘅波子汽水
玫瑰梳打特飲🌹味道正常,如果想打卡可以嗌其他🤪

🔹提拉米蘇窩夫 🥃🥐 $38
牛角酥外皮酥脆🤤因為牛角酥壓扁咗,咬落去會比平時實淨😉本身以為係tiramisu味嘅croffle,點知上面真係有tiramisu!😍tiramisu咖啡酒味突出,手指餅濕潤程度啱啱好,同croffle好夾🥃
提拉米蘇窩夫

②招牌炸物拼盤 🍢 $98
🔹包括年糕香腸串、煎餃子、炸甜薯拉絲芝士條、紫菜粉絲卷
🔹大部份炸物同部隊鍋嘅配料重複咗🤣例如年糕、香腸、煎餃子🤣所以可以炸物拼盤同部隊鍋之間二擇其一
🔹炸甜薯拉絲芝士最特別🍠甜薯中和咗芝士嘅膩🧀

③法式焦糖燉蛋窩夫 🥚🥐 $58
🔹 牛角酥外皮酥脆🤤因為牛角酥壓扁咗,咬落去會比平時實淨😉本身以為係Creme Brûlée 味嘅croffle,點知係Creme Brûlée + Croffle!😍焦糖燒得啱啱好、燉蛋燉滑,齋食都好食!
法式焦糖燉蛋窩夫

心思思好想再食佢哋嘅Croffle🥹而且6月份星期一至日3pm後點任何食品都可以+$3 有一個croffle !🤩每2人限購一份,所以一定要帶個朋友陪我去食🤣

📍 新沙洞澡堂 (長沙灣)
長沙灣福榮街506-510號榮發閣地下A1號舖

2023-10-28 6 瀏覽
同長輩食韓國餐廳離不開都係食韓燒放題因為食部隊鍋、紫菜卷會俾人「吟沉」🤣話「喺屋企自己整都得」所以想帶長輩出去食特式韓國菜就要有特別嘅裝修同特別嘅嘢食啦今次同媽咪食呢間韓國餐廳,環境佈置好特別好似韓劇裡面嘅澡堂嘅感覺🧼好新穎好啱打卡😆我地叫咗招牌菜芝士牛肉部隊鍋上菜嘅賣相好正🤩牛肉片整成花形狀,好eye catching而且份量都係非常足夠兩個人食食得好飽不過內容就冇咩特別,不過不失另外仲有試咗好多人打卡嘅Tiramisu牛角包窩夫不過食落比較普通,冇咩驚喜感覺餐廳裝潢特別,不過食物就較普通不過寫食評當下餐廳已經暫停營業希望如果會捲土重來嘅話嘢食方面可以加啲特別item啦☺️
同長輩食韓國餐廳
離不開都係食韓燒放題
因為食部隊鍋、紫菜卷會俾人「吟沉」🤣
話「喺屋企自己整都得」
所以想帶長輩出去食特式韓國菜
就要有特別嘅裝修同特別嘅嘢食啦

今次同媽咪食呢間韓國餐廳,環境佈置好特別
好似韓劇裡面嘅澡堂嘅感覺🧼
好新穎好啱打卡😆

我地叫咗招牌菜芝士牛肉部隊鍋
上菜嘅賣相好正🤩
牛肉片整成花形狀,好eye catching
而且份量都係非常足夠
兩個人食食得好飽
不過內容就冇咩特別,不過不失

另外仲有試咗好多人打卡嘅Tiramisu牛角包窩夫
不過食落比較普通,冇咩驚喜感覺

餐廳裝潢特別,不過食物就較普通
不過寫食評當下餐廳已經暫停營業
希望如果會捲土重來嘅話
嘢食方面可以加啲特別item啦☺️
  • 韓式牛肉部隊鍋
2023-10-16 6 瀏覽
今日嚟到呢一間喺深水埗福榮街嘅韓國餐廳,咁啱朋友話想食韓國嘢,咁就揀咗呢一間係shopping之後附近嘅餐廳!比較推介佢嘅牛肉拌飯,分量嚟講亦都非常多,唔會話得幾件牛肉,我同朋友都覺得非常抵食,而且佢拌飯嘅配料入邊亦都非常多,增加咗拌飯嘅口感,呢個位非常值得加分!另外我哋要做一個炒粉絲,炒粉絲,就正正常常,亦都唔會話太油,餐廳亦都加咗椰菜同埋蘿蔔絲增加口感,鍾意食韓國嘢嘅朋友都可以試吓呢間餐廳,性價比都算高!
呢間韓國餐廳以韓式澡堂為主題,店內仲有好多打卡位📸提拉米蘇窩夫 $38以牛角酥壓成窩夫,窩夫外脆內軟😍富有牛油香🧈中間嘅手指餅夠濕潤👍🏻 tiramisu個cream味道香滑濃郁😋帶有少少酒味,面頭灑上咖啡粉炸年糕腸仔串2條 $48年糕同腸仔外層少少脆,年糕內裏煙煙韌韌🤩面頭淋上甜辣醬,味道好惹味😋蒜蓉豉油炸雞(半份) $88炸雞外脆內軟😋肉質嫩滑,蒜蓉同豉油味道好濃😍韓式柚子炸雞(半份) $88炸雞都係外脆內軟😍柚子味道酸酸甜甜,肉汁好juicy😋
呢間韓國餐廳以韓式澡堂為主題,店內仲有好多打卡位📸

提拉米蘇窩夫 $38

炸年糕腸仔串2條 $48

蒜蓉豉油炸雞(半份) $88
炸雞外脆內軟😋肉質嫩滑,蒜蓉同豉油味道好濃😍

韓式柚子炸雞(半份) $88
炸雞都係外脆內軟😍柚子味道酸酸甜甜,肉汁好juicy😋
2023-10-02
  • 韓式柚子炸雞
  • 蒜蓉豉油炸雞
  • 提拉米蘇窩夫
長沙灣澡堂風打卡餐廳 — 新沙洞澡堂呢間長沙灣嘅韓國餐廳,以澡堂為主題既設計,牆邊設有花灑同鏡,仲有一幅燒酒牆可以比大家打卡添📸🥐法式焦糖燉蛋牛角酥窩夫Croffle($58)窩夫外皮酥脆,燉蛋滑嫩,焦糖亦好脆口🦀招牌醬油拼盤($288)醬油拼盤包括有一隻醬油蟹、四隻醬油蝦、一碗麻油紫菜飯醬油蟹同醬油蝦都好新鮮,味道鮮甜,調味岩岩好,醬油味道唔會好咸,蝦肉都好鮮嫩彈牙,面且蟹膏同蝦膏都幾多,可以撈埋麻油紫菜飯食!🐷鐵板烤濟州黑毛豬($168)黑毛豬已預先烤至半熟,上枱烤5分鐘,再剪成條狀再烤多一障就食得~外皮帶有淡淡的炭烤香氣,而且勁香油脂味,咬落更好爽口!🍗韓式柚子炸雞($88)叫左半份,醬汁真係勁多,可以充分沾滿每一個炸雞!而且炸雞質感好嫩滑!
長沙灣澡堂風打卡餐廳 — 新沙洞澡堂

🥐法式焦糖燉蛋牛角酥窩夫Croffle($58)
窩夫外皮酥脆,燉蛋滑嫩,焦糖亦好脆口

🦀招牌醬油拼盤($288)

🐷鐵板烤濟州黑毛豬($168)

🍗韓式柚子炸雞($88)
2023-09-12 19 瀏覽
又去澡堂打卡食韓國嘢😋 新沙洞澡堂這地方既可以打卡聚會聊天,又可以嘗到不同的韓國美食,是個不錯的好去處🤗🎈鐵板烤濟州黑毛豬 $168這黑毛豬肉肥瘦參半,肉嫩脂香,愈烤愈油香四溢🤭 喜歡這口感的,值得一試😁🎈韓式水冷麵 $98這裡的水冷麵不錯,湯底清甜,麵身煙韌爽口,重點夠凍👍🎈麻辣芫荽炸雞 $88/半份🎈雪花芝士炸雞 $88/半份炸雞外脆內嫩,其中我最喜歡麻辣芫荽口味,好惹味🤤 🎈炸年糕腸仔串2條 $48這道是韓國街頭小食,我很喜歡,好吃又抵食💕🎈提拉米蘇窩夫 $58這裡的croffle應該是必吃的吧~ 夠酥脆😋🎈藍柑橘自桃梳打特飮 $48🎈韓國果粒桃 $20飲品清爽解喝,凍飲更爽😂

🎈鐵板烤濟州黑毛豬 $168

🎈韓式水冷麵 $98

這裡的水冷麵不錯,湯底清甜,麵身煙韌爽口,重點夠凍👍

🎈麻辣芫荽炸雞 $88/半份
🎈雪花芝士炸雞 $88/半份

炸雞外脆內嫩,其中我最喜歡麻辣芫荽口味,好惹味🤤

🎈炸年糕腸仔串2條 $48

這道是韓國街頭小食,我很喜歡,好吃又抵食💕

🎈提拉米蘇窩夫 $58
這裡的croffle應該是必吃的吧~ 夠酥脆😋

🎈藍柑橘自桃梳打特飮 $48
🎈韓國果粒桃 $20
飲品清爽解喝,凍飲更爽😂
2023-08-29
慶祝紀念
生日
2023-09-10 32 瀏覽
嬲到要打第一篇食評,睇到5百幾個好評,心諗唔會差得去邊,8:20入座一坐低服務員就話9:15要交枱,用手機落單,點左半份炸雞,一份黑毛豬,炸雞有5舊,size比例2舊cp雞球左右,重點係炸到老過我阿媽,柴到不得了,黑毛豬好有儀式感,有個爐仔加一小碟醬併盤,肉質ok好食不過好細塊,size比例女性手掌唔連手指咁上下大,收我168一份豬生菜都無條,呢個地段我唔信會貴得過尖沙咀,零服務仲收加一,真係得啖笑,永遠black list !!
2023-09-10
2023-09-08 20 瀏覽
新沙洞澡堂 辣炒年糕 HK$ 148新沙洞招牌炸物拼盤大份HK$ 168豬肉包菜套餐 HK$ 328法式焦糖燉蛋窩夫 +HK$ 38炸雞 HKS 88一進門,我立刻就被溫馨的氛圍所吸引。菜單提供各種菜餚,可滿足各種口味。從經典的最愛到創新的創作,總有一款可以滿足您的各種需求。豐富的酒單同樣令人印象深刻,提供多種本地和國際品牌的選擇。主菜我選擇了新沙洞招牌炸物,配上豬肉包菜套餐。菜餚很快就上桌了,工作人員確保我的用餐體驗無縫且愉快。為了結束這次非凡的美食之旅,我享用了一份法式焦糖燉蛋窩夫作為甜點。總的來說,新沙洞澡堂在各個方面都超出了我的預期。對細節的關注、卓越的服務和出色的口味使其成為任何美食愛好者的必去之地。無論您是慶祝特殊場合還是只是尋求難忘的用餐體驗,這家餐廳一定會給您留下深刻的印象。我強烈推薦它並熱切期待我的下次訪問。😋靜靜雞指數 🐥🐥🐣🥚🥚🔂再偷食指數 ✅✅✅✅☑️💲減荷包指數 💸💸💵💵💵——————————————————店舖資料📍 長沙灣福榮街506-510號榮發閣地下A1號舖
新沙洞澡堂

辣炒年糕 HK$ 148
新沙洞招牌炸物拼盤大份HK$ 168
豬肉包菜套餐 HK$ 328
法式焦糖燉蛋窩夫 +HK$ 38
炸雞 HKS 88

一進門,我立刻就被溫馨的氛圍所吸引。

😋靜靜雞指數 🐥🐥🐣🥚🥚
🔂再偷食指數 ✅✅✅✅☑️
💲減荷包指數 💸💸💵💵💵
——————————————————
店舖資料

📍 長沙灣福榮街506-510號榮發閣地下A1號舖
2023-09-03 28 瀏覽
二次到訪長沙灣韓式澡堂cafe!呢間餐廳真係好有特色㗎喇,佢嘅裝潢同設計真係好用心!一踏入去就可以見到一個個澡堂嘅元素🛁,牆上仲有花灑🚿招牌醬油拼盤 💰2️⃣8️⃣8️⃣醬油蟹同醬油蝦都好新鮮,唔洗擔心會有腥味。味道鮮甜,調味剛剛好,醬油嘅香氣濃郁。而且,醬油蝦肉都好鮮嫩彈牙,配埋黏糯鮮甜嘅蟹肉,撈埋紫菜油飯飯一流!鐵板烤濟州黑毛豬 💰1️⃣6️⃣8️⃣黑毛豬已經預先烤到差唔多熟,每邊燒2至3分鐘再剪開一粒粒,慢燒至外面帶有炭烤香氣,肉質爽嫩,加上醬汁同蒜片,真係好滿足!提拉米蘇窩夫 💰5️⃣8️⃣提拉米蘇窩夫係我哋嘅必點之選!窩夫烘得好酥脆,上面滿滿咖啡同朱古力味嘅忌廉,唔會太甜😋韓國啤酒 💰2️⃣4️⃣除咗打卡飲品,除有手工啤酒、米酒等選擇🎈新沙洞澡堂🎈長沙灣福榮街506-510號榮發閣地下A1號舖

招牌醬油拼盤 💰2️⃣8️⃣8️⃣

鐵板烤濟州黑毛豬 💰1️⃣6️⃣8️⃣

提拉米蘇窩夫 💰5️⃣8️⃣

韓國啤酒 💰2️⃣4️⃣
除咗打卡飲品,除有手工啤酒、米酒等選擇

🎈新沙洞澡堂🎈
長沙灣福榮街506-510號榮發閣地下A1號舖

2023-09-01 14 瀏覽
新開個時已經好想去試吓-路冇機會,終於等到去啦環境特別一入門口有個大澡堂,打卡一流因為我地食左午餐先去所以叫左出名嘅甜品試吓 ~法式焦糖燉蛋韓式牛角酥窩夫 🔺有驚喜燉蛋嫩惑 ~提拉米蘇窩夫 🔺都非常出色 ~雪嶽山 🔺特色飲品似富士山 ~焦糖鮮奶咖啡 🔺正常發揮
新開個時已經好想去試吓-路冇機會,終於等到去啦
環境特別一入門口有個大澡堂,打卡一流
因為我地食左午餐先去所以叫左出名嘅甜品試吓

~焦糖鮮奶咖啡
🔺正常發揮

2023-08-27
下午茶
🍴: 𝗦𝗶𝗻-𝘀𝗮 𝗗𝗼𝗻𝗴 𝗕𝗮𝘁𝗵𝗵𝗼𝘂𝘀𝗲🏠🤍📍: 𝗖𝗵𝗲𝘂𝗻𝗴 𝗦𝗵𝗮 𝗪𝗮𝗻, 𝙃𝙤𝙣𝙜 𝙆𝙤𝙣𝙜 🇭🇰 🌟 A Korean restaurant and café located in Cheung Sha Wan. With Korean bathhouse-themed decorations at the entrance area, you can take some IGable shots there!!🌟We have ordered their bibimbap and fried chicken🍗 Both of them are nice and the portion is enough for girls🫶🏻 We are lucky to get a seat without queuing but there are a lot of people taking pics at the entrance area so didn’t get a chance to take some snapshots🥺🌟We would love to tr
🍴: 𝗦𝗶𝗻-𝘀𝗮 𝗗𝗼𝗻𝗴 𝗕𝗮𝘁𝗵𝗵𝗼𝘂𝘀𝗲🏠🤍

🌟We would love to try out their dessert menu (the croffles!!) but we were too full after the two main dishes🥺might go again just for trying their croffle next time!!

⭐️: 𝗞𝗼𝗿𝗲𝗮𝗻 𝗦𝘁𝘆𝗹𝗲 𝗕𝘂𝗹𝗴𝗼𝗿𝗴𝗶 𝗕𝗶𝗯𝗶𝗺𝗯𝗮𝗽 / 韓式牛肉拌飯
💰:💲88
👅: 💎💎💎(3/5)

⭐️: 𝗬𝘂𝘇𝘂 𝗙𝗿𝗶𝗲𝗱 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 / 韓式柚子炸雞
💰:💲88(half) / 168(whole)
👅: 💎💎💎(3/5)
  • 韓式柚子炸雞